VIDEO Cele mai controversate momente din cariera lui Radu Mazăre

VIDEO Cele mai controversate momente din cariera lui Radu Mazăre

Radu Mazăre, în fel şi chip Desen de Vali Ivan

O selecţie de înregistrări video arată personalitatea lui Radu Mazăre, care a jucat toate rolurile posibile în cariera sa de 15 ani de primar al Constanţei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Rolul de excentric judecat de Radu Mazăre s-a manifestat tot mai vizibil după realegerea lui Traian Băsescu ca preşedinte al României, în 2009. Deşi îşi pusese la bătaie mandatul, ameninţând că se retrage de la primărie dacă iese iar Băsescu, Radu Mazăre a revenit în viaţa publică a Constanţei, transformat radical. Prietenos cu presa, monden, fistichiu, Mazăre şi-a dat seama că aşa îi va spori popularitatea. A început era costumaţiilor extravagante, a acţiunilor de masă, a personajelor jucate în faţa unei ţări întregi. L-a remarcat până şi presa străină, care a scris despre „flamboaiantul primar“ de la Marea Neagră.

A dat-o deseori în bară, cum a fost cu defilarea în ofiţer Wehrmacht pe scena de vară de la Mamaia. Apoi s-a tuns şi şi-a lăsat mustăcioară tip „muscă“ precum Adolf Hitler. Le-a spus unor copii de grădiniţă că mai târziu or să se încalece. Cu fetele din ce în ce mai tinere dansează lasciv, transmite înjurături procurorilor DNA şi face cam ce-l taie capul. „A fost cel mai bun promotor al litoralului“, este părerea investitorilor locali din turism. Constănţenii îşi doresc însă un primar pentru oraşul lor, nu pentru Mamaia. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările