VIDEO Campionii mondiali la sporturi extreme impresionaţi de România: „Locul este incredibil, sălbatic şi secret“

VIDEO Campionii mondiali la sporturi extreme impresionaţi de România: „Locul este incredibil, sălbatic şi secret“

Imagine surprinsă în timpul excursiei FOTO Go Explore "Roumania"

România a fost aleasă de un vlogger străin pentru a deschide un jurnal de călătorie şi aventură prin lume. Francezul a fost convins de un român să vină să ne vadă ţara. „Aş fi fericit să ne descoperi munţii“, i-a scris acesta trimiţându-i câteva fotografii. Francezul a fost uluit, aşa că a început seria „Mergi şi explorează!“, filmând în România.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aurélien Ducroz este un francez născut la Chamonix, practicant al sporturilor extreme, dublu campion mondial (2009, 2011) la schi şi navigator în curse transatlantice de anduranţă. El a fost convins să vină în România de un schior român, Paul Pogo, ghid montan şi salvamontist. 

„Paul Pogo m-a contactat prin reţelele de socializare şi mi-a trimis o duzină de fotografii din Munţii Carpaţi. Pozele erau superbe, condiţiile de schiat păreau incredibile. Mi-a scris o propoziţie: <Sunt aici singur sau aproape singur, aşa că dacă vrei să vii, aş fi bucuros să te fac să descoperi munţii noştri“, a povestit Aurélien. 

Sportivul a venit în România şi a realizat aici primul episod din jurnalul său de călătorie „Mergi şi explorează!“, postat pe canalul Youtube. 

„Carpaţii şi Transilvania ne amintesc mereu de Jules Verne şi de legenda lui Dracula, dar eu nu am venit aici să scriu un roman, ci să vă duc să descoperiţi un loc incredibil, un loc de joacă sălbatic şi încă secret“, a scris Aurélien Ducroz. 

Pe aceeaşi temă: 

VIDEO Impresia unor turişti străini despre România: „Cea mai mare surpriză a aventurii noastre prin Europa. Întâi am vrut s-o ocolim“

VIDEO Misteriosul loc din România unde a fost filmată ultima piesă semnată Armin Van Buuren

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: