VIDEO UPDATE Camion filmat rulând pe contrasens pe o şosea intens circulată. Poliţia caută şoferul iresponsabil

VIDEO UPDATE Camion filmat rulând pe contrasens pe o şosea intens circulată. Poliţia caută şoferul iresponsabil

Camion rulând pe contrasens pe DN39 Constanţa-Mangalia Sursa Horia Constantinescu

Un camion de marfă a fost filmat circulând pe contrasens pe o şosea intens circulată. Şoseaua face joncţiunea cu Autostrada Soarelui, iar şoferul voia să ajungă în parcarea unei benzinării.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Compania ZAREA  informează că autovehiculul din imagini nu-i aparţine, potrivit unui punct de vedere trimis adevarul.ro.

„Respectivul camion NU APARŢINE ZAREA S.A.. Persoanele care conduc vehicule din flota noastră auto îşi asumă să respecte un cod de conduită generală şi să respecte legile. Ne dezicem total de astfel de comportamente iresponsabile“, scrie în mesajul transmis de ZAREA pe adresa redacţiei.

UPDATE Poliţia a transmis: „Se fac verificări pentru identificarea autocamionului şi a conducătorului auto, care pentru circulaţie pe sensul opus de mers riscă suspendarea permisului de conducere pentru 60 de zile şi amendă din clasa III de sancţiuni, 6-8 puncte amendă“. 

Camionul a fost filmat în această dimineaţă, miercuri, 23 ianuarie, pe DN39, şoseaua care uneşte Constanţa de Mangalia. Autovehiculul circula pe contrasens, prin Lazu, satul dintre Constanţa şi Agigea, de unde se iese pe A4, porţiunea de autostradă legată de Autostrada Soarelui (A2). Drumul de la Lazu face legătura şi cu breteaua care duce spre Portul Constanţa Sud-Agigea. 

Vehiculul aparţinând firmei Zarea circula înainte de ora 7, când încă nu se luminase complet, iar vizibilitatea era redusă şi de ploaie. El a rulat pe contrasens, trecând peste un marcaj pietonal, pe sensul de drum din dreptul benzinăriei Rompetrol, în a cărei parcare voia să ajungă. 

„Rompetrol Lazu. Un camion de la Zarea, în urmă cu câteva minute, rula pe contrasens într-o zonă foarte expusă accidentelor! Cu ajutorul camerelor video de la benzinărie şi al presei, acest personaj ar trebui să rămână fără permis!“, a transmis cel care l-a filmat.  

Pe aceeaşi temă: 

 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: