VIDEO Câini loviţi cu picioarele de angajaţii unei firme de ecarisaj. Poliţia a demarat o anchetă

VIDEO Câini loviţi cu picioarele de angajaţii unei firme de ecarisaj. Poliţia a demarat o anchetă

Captură video

Angajaţii unei firme de ecarisaj au fost filmaţi în timp ce loveau câinii comunitari prinşi pe străzile oraşului Eforie Nord.

Ştiri pe aceeaşi temă

Imaginile cu angajaţii firmei de ecarisaj care lovesc cu picioarele câinii au fost filmate miercuri, 7 noiembrie, pe două străzi din staţiunea Eforie Nord, de Neculai George. Toată acţiunea este supervizată de angajaţii Poliţiei Locale Eforie, care nu intervin atunci când animalele sunt lovite.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constanţa a anunţat că s-a autosesizat „cu privire la imaginile în care este surprins modul de acţiune de prindere a câinilor vagabonzi, de pe raza oraşului Eforie Nord. Poliţiştii fac verificări cu privire la persoanele implicate, urmând a lua măsurile legale care se impun în astfel de situaţii.”

În anul 2017, primarul oraşului Eforie, Robert Şerban, anunţa semnarea unui contract de ecarisaj cu SC Green Life Recycling, cu sediul în Ovidiu. Reprezentanţii firmei nu au putut fi contactaţi, iar primarul localităţii a anunţat că este într-o şedinţă.

Pe aceeaşi temă:

Sentinţă unică în România: tânăr condamnat la închisoare cu executare pentru că a omorât un câine. „Gata, l-am aranjat“

Câine împuşcat pe varianta Constanţei. „S-a tras dintr-o maşină“, au spus martorii

 

 

 

 

 

citeste totul despre: