VIDEO Accident surprins de camerele de supraveghere. Un bătrân a fost grav rănit pe trecerea de pietoni. Şoferul vinovat a fugit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii constănţeni sunt în alertă. Un bătrân se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost aruncat la zece metri de o maşină care circula cu viteză în Năvodari. Şoferul a fugit de la locul accidentului, dar momentul a fost surprins de camerele de supraveghere, aşa că oamenii legii au suficiente informaţii pentru a-l prinde.

Accidentul a avut loc pe strada Rândunelelor din Năvodari. Bărbatul a păşit pe trecerea de pietoni alături de o altă persoană, însă după doar câţiva paşi a fost luat pe sus de o maşină care circula cu viteză. 

Impactul a fost atât de puternic încât omul a fost aruncat la zece metri distanţă. Şoferul a fost văzut de mai mulţi trecători, dar a a refuzat să aştepte poliţiştii şi şi-a continuat drumul. 

Martorii au sunat imediat la 112 şi au încercat să-i acorde primul ajutor victimei. Câteva minute mai târziu au apărut şi medicii de la Serviciul de Ambulanţă. Bărbatul care se afla în spatele bătrânului a povestit anchetatorilor ce s-a întâmplat şi a rămas şocat când şi-a dat seama că doar câţiva centimetri îl despărţeau de o moarte sigură. 

Poliţiştii constănţeni au recuperat imaginile surprinse de o cameră de supraveghere şi ştiu exact cu cine au de a face. Oamenii legii spun că şoferul vinovat a fost deja identificat şi este doar o chestiune de timp până când fugarul va fi prins. 

Pentru fapta lui şi din cauza circumstanţelor agravante, bărbatul riscă să fie reţinut. El are deja dosar penal pentru părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de anchetă şi vătămare corporală gravă.

Accident grav în Năvodari surprins de camerele de supraveghere

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite