VIDEO Şoferi teribilişti au făcut „liniuţe“ în traficul de noapte din Mamaia. Cum s-a terminat cursa nebunească

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bolid în liniuţă spre un accident, în Mamaia Sursa Facebook Mario Iulian
Bolid în liniuţă spre un accident, în Mamaia Sursa Facebook Mario Iulian

Un video filmat în Mamaia arată cum se desfăşoară o cursă ilegală prin staţiune, în imagini fiind văzuţi doi bolizi care se urmăresc într-o întrecere, iar unul dintre ele pierde controlul volanului, îndreptându-se spre copacul din dreapta şoselei.

Filmuleţul a fost făcut pe timp de seară, în staţiunea Mamaia, unde au loc foarte multe accidente grave din cauza vitezei excesive, combinate cu alcool, droguri, teribilism şi neapărat mulţi cai-putere. De regulă, acestea se întâmplă în weekend, dar nicio zi a săptămânii nu este scutită de evenimente rutiere. 

Cei care au filmat se află pe una dintre pasarelele din Mamaia şi surprind două maşini de culoare închisă care circulă cu o viteză năucitoare pe bulevard. 

Întrecându-se, bolizii încearcă să-şi facă loc printre celelalte maşini, iar unul dintre ele este la un pas de a provoca o tragedie.

Vrând să depăşească alte automobile, bolidul se strecoară printre ele, dar şoferul pierde controlul pentru o fracţiune de secundă, iar maşina schimbă direcţia spre dreapta şi se duce glonţ spre copac. În ultimul moment, bolidul încearcă să se redreseze, în strigătele de uluire ale celor care filmau. Înregistrarea se sfârşeşte.

VIDEO

„VITEZA UCIDE...😡😡😡

Liniuţe în Mamaia soldate cu accident. Şoferii teribilişti îşi pun viaţa în pericol, pentru câteva secunde de adrenalină. Şi nu doar vieţile lor. Ci a oricui este în preajmă“, a scris Mario Iulian, constănţeanul care a postat video-ul pe Facebook. 

În seara de sâmbătă, 26 octombrie, puţin înainte de miezul nopţii, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa a înregistrat un accident rutier petrecut în staţiunea Mamaia. 

„Accident rutier cu un autoturism, o victimă, neîncarcerată, conştientă, în staţiunea Mamaia, în dreptul hotelului Scandinavia“, este scris în mesajul transmis presei, la ora 23.42. Exact accidentul din imaginile filmate de pe pasarelă. 

La IPJ Constanţa, accidentul este consemnat ca tamponare. Apariţia filmuleţului schimbă, însă, datele problemei

„Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanţa s-au autosesizat cu privire la imaginile video din spaţiul public. Astfel, urmează a se efectua verificări în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun în astfel de cazuri“, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Constanţa, Cristina Vasile. 

La primul sens giratoriu din Mamaia este, de câţiva ani, un monument funerar ridicat în memoria unui accident cumplit petrecut în aceleaşi condiţii, în urmă cu câţiva ani. Patru tineri, doi băieţi şi două fete, toţi în vârstă de 20 ani, se aflau într-un Porsche Cayenne care circula cu peste 200 kilometri la oră. Bolidul a retezat copaci şi stâlpi din dreapta bulevardului, apoi a explodat. Detaliile tragediei i-au şocat până şi anchetatorii.

„Mai este destul loc pentru monumente prin Mamaia!“, a exclamat unul dintre constănţenii care au vizionat imaginile liniuţei de sâmbătă seara. 

Pe aceeaşi temă: 

O femeie s-a urcat băută la volan, avându-i în maşină pe cei trei copii ai săi. Toţi au fost răniţi în accidentul produs de ea

UPDATE O maşină tractată s-a lovit de un TIR, într-un accident ciudat. Şufa cu care era remorcată s-a rupt, iar autoturismul defect s-a răsucit pe şosea

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite