Vergil Chiţac şi PNL, prima conferinţă de presă după câştigarea alegerilor locale la Constanţa

Vergil Chiţac şi PNL, prima conferinţă de presă după câştigarea alegerilor locale la Constanţa

Vergil Chiţac, Bogdan Huţucă, Mihai Lupu - PNL Constanţa Foto Mariana Iancu

Vergil Chiţac, noul primar al Constanţei, şi PNL Constanţa susţin prima conferinţă de presă după anunţarea rezultatelor alegerilor locale de la 27 septembrie 2020.

Ştiri pe aceeaşi temă

PNL este la Constanţa câştigătorul alegerilor locale de la 27 septembrie pentru Primăria Constanţa, Consiliul Local Constanţa, preşedinţia Consiliului Judeţean Constanţa şi Consiliul Judeţean Constanţa. 

Partidul a organizat prima conferinţă de presă cu noul primar al Constanţei, amiralul Vergil Chiţac, şi cu Mihai Lupu, noul preşedinte CJC. 

PNL a câştigat 31 localităţi din judeţul Constanţa. „Am luptat cu un mastodont, PSD, iar Stelian Ion cu USR PLUS a coabitat cu PSD“, au declarat liberalii. 

Revenim cu amănunte 

Pe aceeaşi temă: 

Constanţa „militarizată“. Ce vor oamenii de la noul primar Vergil Chiţac, după 20 ani de PSD: „Amirale, treci la treabă! Şi repede!“ 

Promisiunea noului primar al Constanţei, Vergil Chiţac: „Voi face tot ce ţine de mine pentru a readuce acest oraş acolo unde îi este locul“

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările