Vergil Chiţac a demisionat din PNL. Senatorul va activa ca independent

Vergil Chiţac a demisionat din PNL. Senatorul va activa ca independent

Senatorul Vergil Chiţac

Senatorul PNL Vergil Chiţac a demisionat din partid, precizând că nu se va înscrie într-o altă formaţiune politică şi va activa ca independent.

Ştiri pe aceeaşi temă

“Demisia are legătură cu nesoluţionarea dosarului pe care l-am depus la Curtea de Arbitraj, legat de alegerile de la municipiu, din 31 martie. Am contestat organizarea acestora. Probele sunt absolut evidente, probabil că şi de asta nu s-a dat un răspuns. Ludovic Orban m-a asigurat, acum două luni de zile, că va face orice ca să dea îmi dea un răspuns într-un fel sau altul cu celeritate. Pentru mine celeritate nu înseamnă două luni de zile, iar eu nu mai pot sta în situaţa asta”, a declarat Vergil Chiţac corespondentului News.ro.
 
El a mai spus că un alt motiv al demisiei este faptul că reprezentanţi din organizaţia judeţeană Constanţa se plâng de el la conducerea centrală a partidului că nu pot face diverse lucruri.
 
Senatorul a mai spus că nu intenţionează să se înscrie într-o altă formaţiune politică şi va activa ca indepedent.
 
Vergil Chiţac a contestat organizarea alegerilor de la organizaţia municipală a PNL Constanţa din data de 31 martie, dar nu a primit vreun răspuns. Înainte de scrutinul respectiv, el ocupa funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale, dar nu intenţiona să participe în alegeri, dar a menţionat că dorea să fie garantul faptul că acestea sunt organizate cu respectarea tuturor regulamentelor interne.
 
Vergil Chiţac, fost rector al Academiei Navale ”Mircea cel Bătrân”, a fost candidatul PNL la alegerile pentru Primăria Constanţa din 2016, el fiind învins de candidatul PSD, Decebal Făgădău. El a intrat în partid la începutul anului trecut şi a fost preşedinte al organizaţiei municipale a PNL Constanţa până la sfârşitul lunii martie 2017.
 
 
citeste totul despre: