„Va urma un an de interimat la Primăria Constanţa. Alegerile vor avea loc la termen, în iunie 2016“

„Va urma un an de interimat la Primăria Constanţa. Alegerile vor avea loc la termen, în iunie 2016“

Radu Mazăre, băgat la arest Foto Mediafax

Liderul liberalilor constănţeni, deputatul Gheorghe Dragomir, este de părere că arestarea lui Radu Mazăre nu va aduce alegeri anticipate pentru funcţia de primar al Constanţei.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Am văzut că politica Guvernului nu este de a organiza alegeri anticipate, aşa s-a întâmplat şi în alte oraşe unde au existat posturi vacantate în administraţia locală. Deci nu cred că vom avea alegeri la primărie mai devreme de iunie 2016. Va urma deci mai bine de un an de interimat“, arată Gheorghe Dragomir.

Preşedintele PNL Constanţa consideră că este timpul de o nouă politică la nivel local. „Este nevoie de altceva, votul de la 16 noiembrie indică faptul că trebuie făcută o schimbare în consistenţă, nu doar schimbare de dragul schimbării. Personal, îmi doresc să aud de cât mai puţini politicieni care ajung în situaţia de a fi arestaţi, pentru că asta afectează întreaga clasă politică. Oamenii sunt dezamăgiţi, iar lucrurile trebuie reaşezate, astfel încât fiecare să aibă unde să se regăsească“, afirmă Gheorghe Dragomir.

PNL Constanţa se declară pregătit cu candidat competitiv pentru Primăria Constanţei. În urmă cu câteva zile, liberalii au organizat o conferinţă de presă cu Ramona Mănescu, unde europarlamentarul constănţean a anunţat că va intra în cursa pentru fotoliul de primar, dacă va fi desemnată în urma cursei interne din filială.

Vă mai recomandăm

Surpriza PNL pentru Primăria Constanţa: Ramona Mănescu. Ea este dispusă să intre în competiţia pentru desemnarea candidatului liberal

„Arestarea lui Mazăre era de aşteptat. Oraşul Constanţa trebuie să renască“

„Cât va sta în arest, poate Radu Mazăre se va gândi cât rău a făcut Constanţei“

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările