Universitatea „Ovidius” din Constanţa îşi prezintă online oferta educaţională

Universitatea „Ovidius” din Constanţa îşi prezintă online oferta educaţională

Universitatea „Ovidius”

Universitatea „Ovidius” din Constanţa îşi prezintă online oferta educaţională de anul acesta la Zilele Porţilor Deschise, eveniment ce va avea loc în zilele de 19 şi 20 mai.

Ştiri pe aceeaşi temă

Universitatea „Ovidius” din Constanţa (UOC) organizează, în perioada 19-20 mai, între orele 14.00 – 16.00, Zilele Porţilor Deschise, în mediul virtual.

Evenimentul se desfăşoară în cadrul unui parteneriat activ cu inspectoratele şcolare judeţene din Constanţa, Tulcea, Călăraşi, Ialomiţa, Buzău, Galaţi, Brăila, Vrancea şi vizează prezentarea ofertei educaţionale a UOC, în acest sens, liceenii beneficiind de informare, orientare şi consiliere despre oportunităţile oferite de cea mai mare universitate de stat din regiunea de sud-est a României.

„În cadrul evenimentului, elevii vor intra în dialog cu profesori, studenţi sau absolvenţi ai universităţii, care le vor răspunde la întrebări legate de admitere, programele de studii, disciplinele studiate, burse în străinătate, spaţiile de învăţământ şi cazare, practica studenţească în instituţii şi companii şi evident despre perspectivele de carieră oferite de facultăţile din cadrul UOC”, precizează rectorul Dan Marcel Iliescu.

Pe parcursul celor două zile, pentru a putea accesa informaţiile oferite de organizatorii Zilelor Poprţilor Deschise la Universitatea Ovidius din Constanţa, tinerii se vor putea conecta online, prin intermediul aplicaţiei Cisco Webex Meetings, utilizând link-ul de acces https://ovidius.webex.com/meet/rectorat, de pe orice tip de device (smartphone, tabletă, laptop, PC).

Detalii suplimentare despre oferta educaţională a tuturor facultăţilor din cadrul UOC sunt disponibile pe noul website dedicat admiterii - https://admitere.univ-ovidius.ro/, care oferă avantajul unei platforme moderne, dinamice şi intuitive, cu o structură organizată şi adaptată complexităţii informaţilor prezentate, astfel încât să le ofere tinerilor informaţiile necesare în mod eficient, rapid şi flexibil.

Accesul pe platforma de admitere va putea fi, de asemenea, realizat prin intermediul site-ului de admitere, unde tinerii se vor putea înscrie, în funcţie de nivelul de studii pentru care optează – licenţă, master, doctorat – dar şi în funcţie de rezidenţă – cetăţeni români, UE, SEE, CE; români de pretutindeni (români şi etnici români, cu domiciliul stabil în străinătate, conform actului de identitate); cetăţeni străini.

Citeşte şi:

Percheziţii la persoane bănuite de braconaj. Poliţiştii au descoperit patru sturioni şi 24 de borcane cu icre negre

Maraton de vaccinare pentru tineri la Constanţa, organizat de Universitatea Ovidius. Sunt primiţi studenţi români şi străini, liceeni şi dascăli

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările