Unde vor fi amenajate noi locuri de parcare. Sunt destinate riveranilor care urcau maşinile pe trotuar

Unde vor fi amenajate noi locuri de parcare. Sunt destinate riveranilor care urcau maşinile pe trotuar

Primăria Constanţa anunţă că amenajează noi locuri de parcare în oraş. Acestea vor fi făcute pe locul unor garaje demolate. Noile locuri sunt destinate riveranilor care îşi parcau până acum autoturismele pe trotuare.

Noi locuri de parcare vor fi amenajate de Primăria Municipiului Constanţa, prin SC Confort Urban.

Municipalitatea va face loc pentru parcările auto demolând garaje care ocupau domeniul public.

„Vorbim despre lucrări care se desfăşoară pe strada Unirii, unde au fost demolate garajele şi unde acum se derulează lucrările de infrastructură. În scurt timp urmează să fie turnat asfaltul, iar parcarea să fie dată în folosinţă“, a comunicat primăria.

De asemenea, vor fi înfiinţate noi parcări în locul garajelor deţinute de constănţeni şi pe străzile Basarabi, Dezrobirii, Caşin şi pe aleea Mălinului.

Totodată, lucrările de asfaltare vor începe pe aleea Lăcrămioarei şi vor continua, în funcţie de stadiul de finalizare a amenajării, pe străzile Cutezători, Solidarităţii şi Prieteniei.

„Facem apel din nou către locuitorii oraşului să nu îşi parcheze maşinile în zonele în care se lucrează, pentru a nu îngreuna intervenţia utilajelor!“, au mai transmis edilii. 

Sursa Primăria Constanţa

Pe aceeaşi temă: 

Primăria amenajează noi locuri de parcare în oraş pe locul unor garaje demolate

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: