Unde puteţi face sesizări la Poliţia Locală. Numărul de whatsapp nu mai este valabil

Unde puteţi face sesizări la Poliţia Locală. Numărul de whatsapp nu mai este valabil

De la 1 februarie 2021, numărul de Whatsapp al Poliţiei Locale nu mai este valabil, anunţă Primăria Constanţa. Aplicaţia nu respectă prevederile legale în vigoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

În urma verificărilor efectuate cu privire la respectarea cerinţelor Regulamentului general privind protecţia datelor, prevăzut de Legea nr. 190/2018, s-a constatat faptul că aplicaţia WhatsApp folosită de către Direcţia Generală Poliţia Locală în preluarea solicitărilor primite de la cetăţeni nu respectă prevederile legale în vigoare. 
 
Din acest motiv, începând cu data de 01.02.2021, s-a decis renunţarea la utilizarea acesteia, anunţă Primăria Constanţa.
 
În momentul de faţă, Primăria Constanţa lucrează la o alternativă de implementare a unui echipament cu 2 linii telefonice. Poliţia Locală îşi desfăşoară în permanenţă activitatea cu respectarea principiilor privind legalitatea, încrederea, eficienţa şi transparenţa, în interesul comunităţii locale.
 
Până la implementarea celor de mai sus, dispeceratul Poliţiei Locale preia permanent solicitările constănţenilor la numărul de telefon 0241/484205. Totodată sesizările pot fi transmise în scris sau prin intermediul poştei electronice la adresa de email poliţia.locală@primăria-constanta.ro sau primarie@primaria-constanta.ro.
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările