Un top al ţărilor cu cele mai frumoase femei din lume, contestat: „Şi România unde e?“. Reacţiile au convins autorii să refacă lista

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România este o prezenţă nelipsită din topurile întocmite de diverse publicaţii sau de internauţi pasionaţi de frumuseţea feminină. Dacă însă se întâmplă ca autorul să nu includă ţara noastră în clasament, va afla curând că România şi mai ales româncele au fani pe tot globul, care cer revizuirea topului.

Aşa a păţit dr. Prem Jagyasi, un premiat specialist în dezvoltare personală, care a conceput cărţi pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii şi ghiduri de călătorit. Pe portalul său, dr. Prem face o serie de recomandări privind ţările pe care trebuie să le vizitezi ca să vezi cele mai frumoase femei din lume.

În clasamentul iniţial, specialistul a inclus Ucraina, Suedia, Thailanda, Bulgaria, Rusia, Olanda, India, Brazilia, Italia, Canada, Serbia, Coreea de Sud, Croaţia, Columbia, Argentina.

Iar protestele n-au încetat să apară: „Hei, dar România unde e?? Are femei mult mai frumoase decât cele de pe listă, sunt chiar cele mai frumoase, dacă mă întrebi pe mine şi nu e doar părerea mea“, a comentat Alex. Ruy Silveira îi dă dreptate: „Sunt de acord cu tine. Am fost în Bucureşti şi am rămas şocat când am văzut fetele de pe stradă. Sunt superbe! Apoi am mers la Constanţa şi n-au mai putut să rezist, m-am însurat acolo. Acum sunt în ţara mea cu nevasta mea drăguţă şi inteligentă“, este mulţumit brazilianul. Cristian este ferm: „Fără România nu există nicio listă a femeilor frumoase“.

Diego din Chile plusează şi pune România pe acelaşi rang cu Brazilia sau Venezuela, ţara Miss-urilor. Americanul Danny stabilit la Moscova şi-a aflat deja preferinţele în materie de femei: rusoaicele, ucrainencele, basarabencele şi româncele sunt cele mai frumoase din lume. David Greenaway, un englez care trăieşte la Gherla, şi-a exprimat mirarea că transilvănencele nu au fost menţionate în top: „Femei de o frumuseţe care îţi taie răsuflarea abundă în mallurile din Cluj-Napoca sau în satele de la poalele munţilor Carpaţi“.

În faţa contestarilor, autorul topului a decis să aşeze România la locul cuvenit, printre ţările care merită vizitate pentru frumuseţea femeilor sale. „Ele erau deja incluse pe lista originală, doar că acum am updatat topul cu Liban, Polonia, Etiopia şi România“, a explicat dr. Prem.

„Elegantă, cultă, muncitoare, afectuoasă, ştie să aprecieze, înţelegătoare, feminină şi ţinând la valorile tradiţionale, româncele au tot ceea ce caută un bărbat la soţia sa. Nu este de mirare că bărbaţii traversează globul pentru a vizita România ca să petreacă timp cu frumoasele şi înaltele femei romance, pe care le iau în căsătorie. Ele sunt cunoscute pentru inteligenţa nativă şi acordă atenţie dezvoltării personale.“ Aşa sună descrierea făcută de autor femeilor din România.

El adaugă că fiecare femeie este frumoasă, indiferent de vârstă, rasă sau ţară. „Este doar opinia noastră umilă de a încerca să identificăm ţările cu cele mai frumoase femei, pe baza unor anumiţi factori. Dar fiecare percepe frumuseţea altfel şi vă respectăm opinia. Ţările au fost enumerate în ordine aleatoare şi dorim să vă ştim părerea, aşa că simţiţi-vă liberi să ne împărtăşiţi comentariile“, mai spune dr. Prem Jagyasi.

Vă mai recomandăm

„Cu un temperament impetuos, românca este o mare îndrăgostită!“€œ

Fetele frumoase din România atrag anual 100.000 de turişti străini

FOTO Cele mai frumoase românce de odinioară. Cum arătau în tinereţe fostele dive ale ecranelor

„The Mirror”: Româncele seamănă cu Kate şi Pippa Middleton, iar viaţa în România e foarte ieftină

Gianni Morandi, fascinat de femeile frumoase din România VIDEO

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite