Un tânăr din Medgidia s-a sinucis după ce a pierdut o sumă mare la jocurile de noroc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Gheorghe şi soţia sa Arhivă personală
Mihai Gheorghe şi soţia sa Arhivă personală

Un bărbat din Medgidia s-a aruncat de pe podul rutier. Apropiaţii lui cred că tânărul a recurs la acest gest după ce a pierdut o sumă mare de bani la jocurile de noroc.

La  15 ianuarie a.c., în jurul orei 7.50, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Medgidia au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, la piciorul podului rutier din municipiul Medgidia, se află o persoană decedată, căzută de la înălţime.

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, de 40 de ani, din municipiul Medgidia. Apropiaţii spun că Mihai Gheorghe ar fi pierdut o sumă mare de bani la jocurile de noroc, de 40.000 de euro şi că acesta este motivul pentru care a apelat la acest gest extrem. 

Din primele cercetări, spun oamenii legii, bărbatul a părăsit domiciliul în noaptea de 14/15 ianuarie a.c.. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Soţia sa a scris un mesaj emoţionant pe facebook: „Sufletul meu frumos şi bun!pe cine o să mai alint eu acum asa? ! te iubesc enorm şi o voi face pana când nu voi mai fi pe acest pământ, copilul tău îşi imaginează ca ai plecat în cel mai lung voiaj de pana acum,nu putem sa ne consolam cu nimic şi nici nu vom putea,asa cum noi nu cautam sa îl învinuim pentru acest gest asa va rog şi pe voi sa o faceţi!nu îl învinuiţi de nimic,rugaţi va pentru sufletul lui ,asta îl ajuta sigur!Cu toţii ştim ce om minunat a fost ,plin de viata,cu un cuvânt bun pentru fiecare şi gata sa ajute mereu! Va mulţumesc tuturor pentru mesaje şi pentru încurajări!“

Pe aceeaşi temă: 

Sinuciderea unui jurnalist, anunţată pe Facebook. „Puiuka mea, acum vin la tine” 

Tentativă de sinucidere. Motivul care l-a determinat pe un bărbat să se arunce sub tren

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite