Un tânăr din Ialomiţa s-a înecat la Jupiter. Turistul s-a dus să înoate, deşi marea era agitată

Un tânăr din Ialomiţa s-a înecat la Jupiter. Turistul s-a dus să înoate, deşi marea era agitată

Salvamarii au adus cu greu trupul turistului la mal

Un turist din judeţul Ialomiţa a murit înecat, la Jupiter. Bărbatul  a intrat în mare deşi salvamarii l-au avertizat că sunt valuri mari şi este pericol de înec.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat în vârstă de 26 de ani, din judeţul Ialomiţa, aflat pe litoral în staţiunea Jupiter, a intrat în apă sâmbătă după-amiază. Tânărul a ignorat însă aceste avertismente şi câteva minute mai târziu trupul său a fost observat plutind pe apă, scrie Mediafax.

Salvamarii nu au reuşit să-l aducă la mal deoarece era prins între stabilopozi şi au cerut ajutorul reprezentanţilor ISU Dobrogea.

Echipele de salvare s-au chinuit zeci de minute până când au reuşit să scoată trupul bărbatului dintre stabilopozi şi să-l aducă la ţărm, intervenţia lor fiind îngreunată de curenţii puternici din zonă.

Medicii au efectuat manevre de resuscitare, dar bărbatul nu a putut fi readus la viaţă, în cele din urmă fiind constatat decesul.

Trupul neînsufleţit a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei.

Un alt turist din Craiova este dat dispărut de aproape o săptămână. El este căutat de scafandrii din Costineşti, după ce tânărul a ieşit cu o barcă pe mare şi nu s-a mai întors. Ambarcaţiunea a fost găsită plutind pe apă. În ea se afla îmbrăcămintea celui dispărut.

Vă mai recomandăm:

Capcanele mării: cum să ne ferim de gropile de sub apă

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările