Un tânăr de 32 de ani a murit într-un accident rutier în Mamaia. Înainte de tragedie, dădea flash-uri maşinilor din faţa sa VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ce a rămas din autoturismul marca Dodge a tânărului Sursa martor
Ce a rămas din autoturismul marca Dodge a tânărului Sursa martor

Cristi, un tânăr de 32 de ani din Brăila a murit miercuri într-un accident rutier care s-a produs în staţiunea Mamaia, în zona Butoaie.

Un autoturism a lovit un stâlp de iluminat stradal, iar în urma coliziuni o persoană a rămas încarcerată, inconştientă. 

Echipajul ambulanţei SMURD B a aplicat procedura de resuscitare asupra şoferului, care a fost găsit în stop cardio-respirator. În ciuda eforturilor medicilor, tânărul de 32 de ani, din Brăila, nu a mai putut fi salvat.

ISU Dobrogea a intervenit cu o autospecială de stingere cu apa şi spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD B şi o ambulanţă SMURD C.

Autoturismul implicat în accidentul rutier a fost surprins în trafic cu puţin timp înainte de producerea tragediei. Din imagini se poate vedea cum şoferul circula cu viteză şi le dădea flash-uri celorlalţi conducători auto care circulau cu viteză mai mică.

observatornews.ro

Vă mai recomandăm:

De ce nu s-a putut renova până acum sinagoga din Constanţa, monument din care au rămas doar câteva ziduri

Procurorii confirmă după şapte decenii: episcop otrăvit de comunişti. „Pot ieşi la iveală şi alţi ierarhi care s-au opus Diavolului roşu“

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite