Un poliţist constănţean are o avere de 141.000 de euro pe care nu o poate justifica

Un poliţist constănţean are o avere de 141.000 de euro pe care nu o poate justifica

FOTO: Arhiva Adevărul

Fostul ofiţer de poliţie are o avere de 562.000 de lei pe care nu a putut să o justifice în faţa inspectorilor Agenţiei Naţionale de Integritate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform unui comunicat, Agenţia Naţională de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate în cuantum de 562.220 lei (aproximativ 141.831 euro), între averea dobândită şi veniturile realizate de către Ioan Mocanu, fost funcţionar public cu statut special (ofiţer de poliţie) în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, în perioada exercitării funcţiei publice.
 
„Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Constanţa, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate în perioada exercitării funcţiei publice de către Ioan Mocanu”, transmite ANI.
 
În acelaşi comunicat, ANI prezintă şi situaţia unui fost consilier local al Consiliului Local Medgidia, Marian Butnaru. „În perioada 30 martie 2018 – 02 mai 2019, societatea comercială al cărei administrator este soţia persoanei evaluate, iar fiul şi fiica acesteia deţin calitatea de asociaţi, a încheiat în calitate de prestator, un număr de 6 contracte de prestări de serviciicu Spitalul Municipal Medgidia (în calitate de achizitor), în valoare totală de aproximativ 1.365.704 lei.”
 
 
Citeşte şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările