UPDATE Un jandarm care păzea Centrala Nucleară de la Cernavodă a fost găsit împuşcat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmerie foto: arhivă
Jandarmerie foto: arhivă

La faţa locului a ajuns şi un elicopter SMURD, alături de un echipaj de prim-ajutor. Jandarmul făcea parte din unitatea specială care asigura paza Centralei.

UPDATE : Jandarmeria Română a transmis că „în această dimineaţă, un jandarm din cadrul Unităţii Speciale de Pază Cernavodă, care intrase în serviciu de pază, s-a autorănit executând un foc cu armamentul din dotare, în zona capului.

De urgenţă, după acest incident, la ora 07.47, a fost transmis primul apel către serviciile de specialitate. Subofiţerul a fost preluat de către un elicopter SMURD şi transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor.

La acest moment, nu se cunosc cauzele acestui incident. Subofiţerul are 44 de ani, iar la cea mai recentă evaluare psihologică a fost declarat apt.”

UPDATE: Pacientul este în comă, a fost intubat de medicul de la elicopter şi urmează să fie transportat la Spitalul Judeţean Constanţa.

Un jandarm împuşcat a fost găsit în dimineaţa zilei de marţi, 9 martie. Salvatorii ISU Dobrogea au fost solicitaţi să intervină în cazul persoanei rănite. La faţa locului au ajuns un elicopter SMURD şi un echipaj de prim-ajutor.

Jandarmul împuşcat face parte din unitatea specială de la Centrala nucleară de la Cernavodă.

Medicii l-au găsit în stare de inconştienţă. La această oră i se aplică protocolul de resuscitare.

Procurorii Parchetului Militar vor ancheta cazul.

Vom reveni cu alte informaţii

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite