Un fost actor şi-a atacat soţia în faţa bisericii după ce a încălcat trei ordine de protecţie. „În ultimii ani, l-am văzut mult prea apropiat de lumea lui Bachus“

Un fost actor şi-a atacat soţia în faţa bisericii după ce a încălcat trei ordine de protecţie. „În ultimii ani, l-am văzut mult prea apropiat de lumea lui Bachus“

Fostul actor Iulian Dumitrache

Un fost actor şi-a atacat soţia în faţa bisericii. Cei doi se află în plin proces de divorţ, pe numele bărbatului existând un ordin de protecţie.

Iulian Dumitrache (49 de ani) a fost actor al Teatrului Fantasio din Constanţa. După desfiinţarea instituţiei de cultură, bărbatul s-a apucat de masaj şi reflexoterapie.

Aflat în plin proces de divorţ, fostul actor şi-a atacat soţia chiar în faţa unei biserici, în timp ce aceasta ieşea de la slujbă. Femeia a apelat la ajutorul poliţiei.

„A fost înregistrat un dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunii de încălare a ordinului de protecţie. Între persoanele implicate au mai existat conflicte în urma cărora instanţa de judecată a emis până în prezent 3 ordine de protecţie. La parchetul de pe lângă judeţul Constanţa au fost înregistrate până în prezent 3 dosare penale, având acest obiect”, a declarat pentru Ştirile Pro TV, Veronica Jalba, purtător de cuvânt al Parchetul judecătoriei Constanţa.

Scena violentă s-a petrecut pe 10 ianuarie, în timp ce soţia se afla la slujba religioasă, bărbatul s-a apropiat de ea, a luat-o cu mâna de după gât şi a insistat să vorbească cu aceasta. Fiind refuzat, fostul actor a strâns-o din ce în ce mai tare de gât. În această situaţie a fost solicitată intervenţia poliţiştilor.

Şi un fost coleg de la teatru spune despre Iulian Dumitrache (foto jos) că „în ultimii ani, de fiecare dată când m-am întâlnit cu el, din nefericire l-am văzut mult prea apropiat de lumea aceasta a lui Bachus. Era un actor comic, era un prieten bun, nu l-am văzut niciodată cu ieşiri violente”, arată sursa menţionată.

Pe aceeaşi temă:

ANALIZĂ Cum ajung românii să-şi agreseze partenerele. „O cultură a violenţei, în care femeia este bătută chiar dacă nu a făcut nimic, că ştie ea de ce”

Violenţa domestică, măsurată în cifre: sute de ordine provizorii de protecţie, emise de Poliţie în 45 de zile

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: