Un bărbat a făcut sex cu fiica şi şi-a abuzat sexual nepoata. Cutremurătoarea mărturie a copilei de 13 ani: „Mama mi-a spus că merge la Poliţie, dar n-a făcut-o“

Un bărbat a făcut sex cu fiica şi şi-a abuzat sexual nepoata. Cutremurătoarea mărturie a copilei de 13 ani: „Mama mi-a spus că merge la Poliţie, dar n-a făcut-o“

FOTO 123 RF

Un individ din comuna Lumina, judeţul Constanţa, a primit o pedeapsă totală de 6 ani şi 3 luni de închisoare după ce a fost găsit vinovat de o agresiune sexuală a cărei victimă a fost nepoata sa de 13 ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fapta lui Aurelian Niculescu ar fi fost comisă la începutul anului trecut, la doar câteva luni după ce bărbatul fusese condamnat la 1 an şi 3 luni de închisoare pentru incest cu fiica sa, mama victimei.

Adolescenta a fost agresată sexual de bunic după ce a fost lăsată în grija acestuia chiar de mamă. Potrivit Judecătoriei Constanţa, care a tranşat acest proces în primă instanţă, minora a fost cea care a mers la Poliţie şi a depus un denunţ împotriva bunicului. În document arătat că adultul ar fi mângâiat-o în zona intimă, de mai multe ori.

La un moment dat i-ar fi povestit asta inclusiv bunicii, însă femeia nu a mers la Poliţie ci s-a mulţumit să îşi certe soţul. Nici măcar mama copilei nu a vrut să meargă la Poliţie, deşi a vizionat şi ea videoclipurile explicite realizate de fiica ei. „Îmi este teamă să nu se repete ceea ce a făcut bunicul meu. Când sunt doar cu el acasă îmi este frică de el. Mama mi-a spus după ce a văzut filmuleţele imediat după ce s-a întâmplat că va merge la poliţie, pentru ca acest lucru să nu se mai repete dar nu ştiu de ce nu a sesizat”, a declarat copila de 13 ani.

Niculescu a formulat apel împotriva sentinţei de condamnare, procesul urmând a se relua la Curtea de Apel Constanţa.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: