UPDATE VIDEO Căutări în Marea Neagră. Un elev de 16 ani a intrat în apă să înoate şi nu a mai ieşit la mal

UPDATE VIDEO Căutări în Marea Neagră. Un elev de 16 ani a intrat în apă să înoate şi nu a mai ieşit la mal

Forţe impresionante pentru căutarea adolescentului FOTO IPJ

Reprezentanţii ISU au fost solicitaţi să intervină pentru găsirea unui adolescent de 16 ani, din Craiova, care nu a mai ieşit la mal, în zona Hotelului Doina. Conducerea Ministerului Apărării spune că băiatul este elev la un liceu militar.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE ora 18.50 Băiatul dispărut în apele mării este Mitroi Iosif-Corneliu, elev al Colegiului Militar Naţional „Tudor Vladimirescu” din Craiova. 

Conform unul comunicat transmis de Ministerul apărării naţionale, tânărul „a fost dat dispărut, marţi, 28 mai, în jurul orei 16.00, pe o plajă din staţiunea Mamaia, judeţul Constanţa.”

Elevul, în vârstă de 16 ani, participa la „Şcoala de vară” organizată de Direcţia informare şi relaţii publice a Ministerului Apărării Naţionale în perioada 28-31 mai, în garnizoana Constanţa, şi se afla în timpul liber alături de colegii săi şi profesorul însoţitor.

„Conform procedurilor a fost anunţat Servicul de Urgenţă - 112, la faţa locului sosind scafandrii aparţinând ISU Constanţa. În acest moment se desfăşoară operaţiunile de căutare şi salvare ale elevului craiovean.

La nivelul colegiului a fost constituită o comisie condusă de locţiitorul comandantului pentru a stabili cauzele producerii acestui incident.

Conducerea MApN este informată în permanenţă despre rezultatele procedurilor de căutare şi salvare ale elevului”, adaugă reprezentanţii MApN.

Ştirea iniţială

Trei adolescenţi au intrat marţi să se scalde în marea Neagră şi au ieşit doar doi. Imediat, au fost alertate autorităţile care au început să-l caute pe adolescent.

La misiunea din staţiunea Mamaia intervin: ambarcatiunea TARGA din punctul se salvare din mediul acvatic Portul Tomis, o motocicletă SMURD şi o ambulanţă terapie intensivă mobilă SMURD C. În ajutorul lor vin şi 15 scafandri cu 6 autospeciale. 

 

Pe aceeaşi temă:

Apel disperat al salvatorilor de pe litoral: „Oameni buni, marea nu iartă greşelile şi teribilismul”

Bărbat resuscitat pe o plajă din staţiunea Neptun. Valurile mării l-au adus la mal

Bătaie la o terasă de pe litoral. Turişti daţi afară pentru că erau în pantaloni scurţi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: