UPDATE Turist din Miercurea Ciuc, dispărut în staţiunea Costineşti, găsit după 2 zile în Eforie Nord

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Turistul de 68 de ani este din Miercurea Ciuc, judeţul Harghita, şi a venit la mare împreună cu familia. A dispărut din Costineşti pe 9 iulie.

UPDATE ora 18.30 IPJ Constanţa a anunţat că bărbatul din Miercurea Ciuc a fost găsit în staţiunea Eforie Nord, în zona Belona, de un echipaj de poliţie. Din cauză că nu vorbeşte limba română, oamenii legii l-au dus la secţia de poliţie unde urmează să se stabilească ce s-a întâmplat în cele 2 zile cât a fost dispărut şi dacă a fost victima vreunei infracţiuni.

Ştirea iniţială:

Poliţiştii constănţeni au fost sesizaţi cu privire la dispariţia lui ADALBERT MATE, în vârstă de 68 de ani, din municipiul Miercurea Ciuc, judeţul Harghita.

Familia l-a văzut ultima dată în data de 9 iulie, în jurul orei 12.00. Bărbatul împreună cu soţia, fiica şi nepoata aşteptau să li se elibereze o cameră la un hotel din staţiunea Costineşti. Întrucât camera nu era încă pregătită, au mers pe faleză unde bărbatul a spus că va merge la toaletă. Din acel moment turistul a dispărut.

Poliţia a dat publicităţii semnalmentele bărbatului:

Înălţime 1, 75 metri, greutate 75 de kilograme, ten deschis, faţă ovală, păr grizonat, calviţie frontală, ochi căprui. Conform IPJ Constanţa, bărbatul nu vorbeşte limba română.

La data plecării, purta geacă din piele de culoare maro, pantaloni de culoare neagră, tricou de culoare alb cu negru şi pantofi negri.

„Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Poliţia staţiunii Costineşti telefon 0241.734.017 sau Dispeceratul IPJ Constanţa, tel.0241.611364 int.20005”, se arată în comunicat.

Pe aceeaşi temă:

Accident feroviar în Mangalia. Maşină lovită de un tren marfar ce transporta combustibil

Tânăr de 17 ani, oprit în trafic cu focuri de armă

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite