Trei jucătoare de tenis de masă din Constanţa şi una din Bistriţa au obţinut medalia de bronz la campionatul mondial din Portugalia

Trei jucătoare de tenis de masă din Constanţa şi una din Bistriţa au obţinut medalia de bronz la campionatul mondial din Portugalia

Câştigătoarele medaliei de bronz

Echipa naţională de tenis de masă a României la categoria de vârstă sub 19 ani a cucerit medalia de bronz la Campionatul Mondial de juniori din Portugalia. Trei dintre cele patru jucătoare, antrenoarea lor şi antrenorul federal provin de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” Constanţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sportivele noastre au învins favorita Hong Kong şi au pierdut în semifinale, după trei ore de luptă, cu SUA (scor 2-3).
 
Într-un sport dominat în totalitate de sportivii asiatici, România rămâne singura ţară care reuşeşte să spargă acest monopol. Podiumul competiţiei: 1. China, 2. SUA, 3. România, Japonia.
 
Vergil Chiţac, primarul Constanţei, a anunţat că va propune premierea sportivelor şi a antrenorilor. Edilul a mai anunţat că în luna martie a anului viitor, vom fi finalizate lucrările de modernizare a sălii de tenis de masă de la Liceul Sportiv „Nicolae Rotaru”. 
 
România U19: Elena Zaharia, Camelia Mitrofan, Bianca Mei-Roşu (eleve ale Liceului cu Program Sportiv Constanţa), Ioana Sîngeorzan (Bistriţa).
Antrenor România U19: Anamaria Mirică-Sebe
Antrenor federal: Viorel Filimon
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările