Trei hoţi de motorină au fost prinşi în flagrant de oamenii legii

Trei hoţi de motorină au fost prinşi în flagrant de oamenii legii

Motorina extrasă dintr-o garnitură CFR FOTO Poliţia Transporturi

Poliţişti din cadrul Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Constanţa au recuperat motorină în valoare de aproximativ 28.000 de lei, despre care există indicii că ar fi fost sustrasă dintr-o garnitură CFR.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din cercetări a reieşit faptul că unul dintre vagoanele aflate în componenţa unui tren care transporta produse petroliere avea rupt sigiliul de la vana de descărcare. De asemenea, pe terasamentul căii ferate s-au descoperit urme de produs petrolier. 
 
În urma verificărilor a reieşit faptul că furtul ar fi fost comis de trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 21 de ani. Astfel, la data de 19 octombrie a.c., aceştia au fost surprinşi în flagrant delict în timp ce încărcau într-un autovehicul, recipiente din plastic care conţineau produs petrolier. 
 
Valoarea totală a prejudiciului se ridică la aproximativ 28.000 de lei, produsele petroliere urmând a fi predate părţii vătămate.
 
Cei trei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia cu propuneri legale. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, distrugere şi complicitate la furt calificat. 
 
Activităţile s-au desfăşurat în colaborare cu jandarmi din cadrul I.J.J. Constanţa.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: