UPDATE Ironia sorţii. Un bărbat eliberat din penitenciarul Poarta Albă a fost imediat omorât de un şofer băut

UPDATE Ironia sorţii. Un bărbat eliberat din penitenciarul Poarta Albă a fost imediat omorât de un şofer băut

Accidentul a avut loc în imediata apropiere a penitenciarului

Accident mortal lângă Penitenciarul Poarta Albă. Un tânăr proaspăt eliberat din puşcărie a fost omorât de o maşină. Fostul deţinut a traversat prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE JOI, ORA 14.00 Şoferul care a provocat accidentul era bău. El avea o alcoolemie de 0,66%. 
 
Accidentul a avut loc după lăsarea întunericului. Conducerea penitenciarului Poarta Albă a decis eliberarea mai multor deţinuţi care şi-au ispăţit pedeapsa.
 
Patru dintre ei au plecat după ora 18.00 de la sediul din apropierea comunei Poarta Albă spre casă. Între aceştia se afla şi un bărbat de 28 ani din oraşul constănţean Hârşova. 
 
În loc să aştepte un mijloc de transport în comun în staţia din faţa Penitenciarului, cei patru au plecat spre zona de interecţie cu Drumul Naţional care face legătura între Constanţa şi Medgidia. 
 
După un kilometru şi jumătate de mers pe jos s-a întâmplat nenorocirea. 
 
Martorii povestesc că fostul deţinut nu a apucat să reacţioneze. Un autoturism Opel înamtriculat cu numărul CT - 09 - FXS,  care venea din spate l-a lovit în plin.
 
Cineva a sunat imediat la numărul de urgenţă 112. Medicii spun că au fost anunţaţi la ora 18.20 despre cele întâmplate şi au ajuns imediat la locul accidentului. Din păcate, bărbatul nu a mai putut fi resuscitat. Oamenii legii au constatat că bărbatul a fost lovit de farul faţă - dreapta al autoturismului, luat pe capotă şi după aceea a spart parbrizul. 
 
Fostul deţinut a executat o pedeapsă puţin mai mare de 3 ani la Penitenciarul Poarta Albă. El a fost condamnat pentru furt. Bărbatul era căsătorit şi avea copii.
 
Din motive greu de înţeles poliţiştii constănţeni au ascuns detaliile acestui accident. 
 

Vă mai recomandăm:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările