Tragedie în Constanţa. Inspectoare şcolară găsită moartă, cu fiul spânzurat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mama şi Fiul au fost găsiţi morţi
Mama şi Fiul au fost găsiţi morţi

Băiatul de 18 ani a fost găsit spânzurat. Mama acestuia, de 48 de ani, a fost găsită moartă într-o altă cameră a apartamentului.

Mădălina Ivănescu, inspector de fizică în cadrul IŞJ Constanţa, a fost găsită vineri, 25 iunie, moartă în apartamentul situat pe strada Badea Cârţan din municipiul Constanţa.

Într-o altă cameră a imobilului, pompierii l-au găsit spânzurat şi pe fiul acesteia, Radu. El era elev la Colegiul Mircea cel Bătrân din Constanţa.

Poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că prietena sa nu răspunde la uşă şi nici la telefon.

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că uşa apartamentului este încuiată pe interior, fiind necesară intervenţia unui echipaj de pompieri din cadrul I.S.U. Dobrogea pentru pătrunderea în apartament.  

În interiorul locuinţei au fost identificate două persoane, fiind vorba despre un tânăr, de 18 ani, găsit spânzurat, şi o femeie, de 48 de ani, decedată într-o altă încăpere. Decesul a fost constatat de echipajul din cadrul S.A.J. Constanţa”, a transmis IPJ Constanţa.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, precum şi un medic legist, pentru stabilirea situaţiei de fapt.

Citeşte şi:

Descoperire macabră într-un apartament: un tânăr de 18 ani găsit spânzurat, iar mama lui întinsă pe jos

Parcarea în Mamaia, mai scumpă decât în centrul Bucureştiului: „Se bate cu Monte Carlo. Într-o zi, turistul plăteşte aproape cât preţul unei camere”

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite