Traficant de droguri român, urmărit internaţional, prins în Germania

Traficant de droguri român, urmărit internaţional, prins în Germania

FOTO Arhivă

Pe numele bărbatului exista un mandat de european de arestare, emis de autorităţile române. Miercuri, 23 ianuarie, acesta a fost adus în ţară.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Constanţa, beneficiind de sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională, au depistat un bărbat care era urmărit internaţional pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc, pe teritoriul României.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale al I..P.J. Constanţa au preluat miercuri, 23 ianuarie, de la aeroportul Henri Coandă, un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din Constanţa, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile române.
    
Cel în cauză a fost dat în urmărire internaţională pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc, faptă comisă în România.

Tribunalul Constanţa a emis mandat de arestare provizorie pentru o perioadă de 30 de zile, bărbatul fiind introdus în arestul I.P.J. Constanţa.

Pe aceeaşi temă:

Reportaj în satul în care un tată şi-a omorât fiica: a fost injectată cu o substanţă necunoscută şi strangulată. „Mai bine murea şi el”

Anchetă la AJVPS Constanţa. Poliţiştii au ridicat documente şi au deschis un dosar penal


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: