Traficant de droguri, prins cu mia de pastile de mare risc

Traficant de droguri, prins cu mia de pastile de mare risc

Droguri pastile de mare risc MDMA la Constanţa Sursa IPJ Constanţa

Peste 1.000 pastile de droguri de mare risc au fost descoperite la un bărbat, în urma unei operaţiuni antidrog desfăşurate de DIICOT Constanţa.

Un bărbat în vârstă de 51 de ani a fost prins în flagrant în timp ce vindea aproximativ o mie de comprimate de droguri de mare risc. 

Acţiunea a fost organizată la 23 mai de poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, sub coordonarea procurorilor DIICOT Constanţa.

Traficantul este cetăţean român şi a fost depistat în timp ce vindea 984 de comprimate MDMA şi 44 de fragmente comprimate MDMA.

„În continuarea cercetărilor, pentru documentarea activităţii infracţionale a persoanei în cauză, poliţiştii au pus în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară şi trei mandate de aducere“, anunţă Poliţia Constanţa.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul unor unităţi centrale şi teritoriale ale Poliţiei Române. 

Pe aceeaşi temă: 

Moartea lui Răzvan Ciobanu şi fenomenul drogurilor: consumator vs. traficant; droguri uşoare vs. periculoase 

FOTO Ce droguri se vindeau la festivalul unde a petrecut designerul Răzvan Ciobanu înainte de moarte. Trei tineri au fost arestaţi în ziua fatidică

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: