Trafic rutier restricţionat în municipiul Constanţa cu ocazia Zilei Naţionale

Trafic rutier restricţionat în municipiul Constanţa cu ocazia Zilei Naţionale

FOTO Arhiva Adevărul

De ziua Naţională a României, oficialităţile judeţului Constanţa au pregătit un ceremonial ce va include defilarea trupelor pedestre şi a mijloacelor de tehnică militară. Pentru realizarea acestei manifestări, primăria Constanţa a restricţionat traficul rutier în anumite zone.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primăria municipiului Constanţa în colaborare cu Instituţia Prefectului Constanţa, Consiliul Judeţean Constanţa şi Comandamentul Flotei organizează în data de 1 decembrie, cu ocazia Zilei Naţionale a României, în intervalul orar 11.00-12.00, pe bulevardul Tomis un ceremonial ce va include defilarea trupelor pedestre şi a mijloacelor de tehnică militară.

„Astfel, în zilele de luni, 27 noiembrie 2017 şi  joi, 30 noiembrie 2017, începând cu ora 18.00 se va interzice accesul şi staţionarea autovehiculelor în parcarea din zona Sălii Sporturilor (cu excepţia autovehiculelor cu circulaţie prioritară - ambulanţă, poliţie, jandarmerie s.a.) precum şi în parcarea aflată pe B-dul Tomis, tronsonul cuprins între Sala Sporturilor şi B-dul Ferdinand (restricţie impusă inclusiv maşinilor de aprovizionare cu marfă a magazinelor/restaurantelor din zonă)”, transmite primăria Constanţa.

De asemenea, vineri, 1 decembrie, între orele 07.30 şi 12.00, se restricţionează circulaţia pe bulevardul Tomis, tronsonul cuprins între zona Capitol (intersecţia bulevardului Tomis cu bulevardul Mamaia) şi bulevardul Ferdinand. Doar maşinile RATC care asigură transportul public în comun vor avea acces în acest interval.

Totodată, anunţă primăria Constanţa, toate străzile adiacente care se intersectează cu aceste bulevarde vor fi închise în intervalele precizate.

Restricţiile de circulaţie menţionate pentru data de 1 decembrie 2017 se vor aplica şi în data de 28 noiembrie 2017 când va avea loc repetiţia generală.

Pe aceeaşi temă:

Parada de Ziua Naţională anunţată la Alba Iulia, înlocuită cu un ceremonial militar. Liderii PSD fug de oraşul Marii Uniri

 


    

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările