Trafic îngreunat pe Autostrada Bucureşti - Constanţa. Panourile de pe A2 au fost smulse de vânt

Trafic îngreunat pe Autostrada Bucureşti - Constanţa. Panourile de pe A2 au fost smulse de vânt

Viscol pe autostradă. Trafic dificil pe A2, între Bucureşti şi Constanţa FOTO Adevărul Constanţa

Ninge viscolit, iar vizibilitatea este redusă, sub 5 metri pe alocuri. Carosabilul este periculos: are porţiuni alternante umede - uscate - cu zăpadă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe Autostrada Bucureşti – Constanţa (A2), între kilometrii 35 şi 105, vizibilitatea este redusă, pe alocuri chiar sub 5 metri, din cauza ninsorii viscolite.

Vântul bate atât de puternic, încât a desprins panourile antiorbire de pe parapetul median al autostrăzii, ce separă sensurile de mers. Panourile au fost îndoite, smulse şi zburate din locaşurile lor.

Pe porţiunea de A2 din judeţul Călăraşi, carosabilul este parţial umed, parţial uscat, parţial zăpadă, stratul fiind mai mic de 1 centimetru.

Cu toate că s-a împrăştiat material antiderapant, conducătorii auto trebuie să ţină cont că există risc de formare a poleiului, temperaturile fiind scăzute.

Datele sunt oferite de Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române. Poliţiştii rutieri atrag atenţia şoferilor să ruleze cu viteză redusă şi să mărească distanţa în mers dintre autovehicule.

Un ghid de trafic auto cu informaţii în timp real despre starea drumurilor este disponibil pe site-ul unttr.ro, al Uniunii Naţionale a Transportatorilor Rutieri din Constanţa. Site-ul reuneşte toate informările autorităţilor despre vreme şi despre restricţiile de circulaţie.

Zona de sud-est a ţării se află sub avertizare de cod galben de viscol. În judeţul Constanţa, drumarii patrulează cu 18 autoutilaje şi au răspândit 74 tone material antiderapant. Zăpada s-a depus pe DN3 Constanţa - Băneasa, dar stratul nu depăşeşte 1 centimetru.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările