Toate semafoarele din oraş funcţionează pe galben intermitent

Toate semafoarele din oraş funcţionează pe galben intermitent

Semafoarele funcţionează pe galben intermitent FOTO Primăria Constanţa

Toate semafoarele din municipiul Constanţa funcţionează, începând de joi, 26 martie, pe galben intermitent. Prin această măsură se doreşte scurtarea timpului de aşteptare în intersecţiile semaforizate

Ştiri pe aceeaşi temă

Primăria Constanţa informează faptul că toate semafoarele din oraşul Constanţa funcţionează, începând din data de 26 martie, pe galben intermitent. „Această decizie a fost luată în colaborare cu IPJ Constanţa – Seviciul Rutier şi va rămâne în vigoare până la finalul stării de urgenţă sau până la noi dispoziţii. Staţi în casă! Dacă trebuie să vă deplasaţi, vă rugăm să manifestaţi atenţie sporită!“, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Constanţa. 
 
Conform reprezentanţilor IPJ Constanţa, prin această măsură se doreşte scurtarea timpului de aşteptare în intersecţiile semaforizate. Decizia s-a luat de către administratorul drumului în comun cu Serviciul Rutier Constanţa, având în vedere valorile de trafic rutier scăzute, odată cu intrarea în vigoare a Ordonanţei Militare nr. 3. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: