UPDATE Tentativă de viol în staţia de autobuz. „Poliţia a spus că nu vine decât dacă sunt dovezi concrete”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incidentul s-a petrecut duminică, 28 iulie, în jurul orei 22.00, într-o staţie de autobuz din municipiul Constanţa.

UPDATE ora 10.05 Reprezentanţii IPJ Constanţa susţin că spusele martorilor cu privire la reacţia poliţiştilor de la Secţia 5 nu se confirmă. De altfel, oamenii legii spun că din momentul apelului şi până când bărbatul acuzat de tentativă de viol a fost încătuşat au trecut doar 15 minute. Bărbatul va fi dus în faţa magistraţilor.

„Politia română loveşte din nou! Un bărbat, dacă-l pot numi aşa, a luat o femeie din staţie i-a pus mâna la gură şi a vrut să o violeze, având pantalonii în vine. L-a văzut un om şi a început să-l alerge, apoi l-au prins băieţii de la barul din cartier”, descrie un martor al incidentului cele petrecute duminică seara.

Mai departe, oamenii au sunat la 112 pentru a solicita intervenţia Poliţiei la faţa locului, pe Aleea Timonei.

„Au sunat la poliţie, iar poliţia le-a spus că ei nu vin decât dacă au dovezi concrete că ar fi fost tentativă de viol ... păi ce concret vrei când femeia aia speriată ţipa că o violează, iar el avea pantalonii în vine? Aveţi grijă pe unde umblaţi, mai ales noaptea, că nu poţi şti peste cine dai. Poliţia a venit după aproximativ 20-25 minute. E inadmisibil”, notează martorul.

Oficial, IPJ Constanţa a transmis că „poliţiştii Secţiei numărul 5 Constanţa au fost sesizaţi despre producerea unui scandal, pe o stradă din municipiul Constanţa. Deplasată, de îndată, la faţa locului, patrula de poliţie a identificat un bărbat, de 43 de ani, care ar fi agresat (a lovit-o cu pumnul în faţă), într-o staţie de autobuz, o femeie, de 55 de ani, din Constanţa. Bărbatul a fost condus la sediul secţiei de poliţie, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.”

La finalul audierilor, în dimineaţa zilei de luni, 29 iulie, bărbatul a fost reţinut sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la viol, fiind introdus în arestul IPJ Constanţa. El mai a mai fost condamnat la 3 ani de închisoare pentru viol, în anul 2007.

În ceea ce priveşte atitudinea poliţiştilor de la Secţia 5, în clipa în care au preluat apelul la 112, IPJ Constanţa menţionează că o să revină cu detalii.

Pe aceeaşi temă:

Cazul Caracal impune schimbarea legii. „Dacă nu reparăm sistemul, copiii noştri vor fi în pericol de moarte, tot timpul“

România, în şoc. Exact acum o lună, transportul judeţean era scos din sfera serviciilor publice. Fetele care făceau autostopul ar fi avut o şansă

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite