Te consideri inteligent? Îţi poţi testa IQ-ul: testul durează 15 minute şi conţine 25 de întrebări

Te consideri inteligent? Îţi poţi testa IQ-ul: testul durează 15 minute şi conţine 25 de întrebări

Mensa România organizează o nouă sesiune de testare IQ la Constanţa, în data de 18 noiembrie 2017, la Facultatea de Medicină din cadrul Universităţii Ovidius.

Ştiri pe aceeaşi temă

Candidaţii sunt invitaţi să-şi valideze inteligenţa printr-un test standardizat, administrat de un proctor acreditat Mensa, cu rezultat recunoscut internaţional.
 
Vârsta minimă a participanţilor este de 11 ani. Candidaţii minori au nevoie de acordul părinţilor, formularul putând fi descărcat de pe site. Taxa de înscriere poate fi plătită prin SMS (8 euro+TVA), sau 30 lei prin virament bancar. Studenţii Universităţii „Ovidius” beneficiază de testare gratuită.
 
Testul pentru copii (11-16 ani) durează 15 minute şi conţine 25 de întrebări. Adulţii primesc un set de 45 de întrebări, la care trebuie să răspundă în 20 de minute. Testele folosite sunt calibrate pentru determinarea coeficientului de inteligenţă raţională, iar întrebările sunt tip "culture fair", bazate exclusiv pe imagini.

Candidaţii cu rezultate care îi plasează printre cele mai inteligente 2% persoane din total populaţie vor primi invitaţia de a se înscrie în Mensa România. Înscrierea se face online pe http://mensa-romania.ro/testare-mensa-in-constanta/, data limită fiind 16 noiembrie.
 
Mensa - The High IQ Society este organizaţia oamenilor cu coeficient înalt de inteligenţă. Unicul criteriu de admitere în Mensa este promovarea testului standardizat.
 
Mensa România, fondată în 1991, este afiliată Mensa International cu statut de Full National Mensa şi are peste 700 de membri.
 
 
 
citeste totul despre: