Taximetrişti din Constanţa, atacaţi şi jefuiţi. Infractorii acţionează noaptea

Taximetrişti din Constanţa, atacaţi şi jefuiţi. Infractorii acţionează noaptea

FOTO Arhivă

Trei indivizi, acuzaţi că atacă şi jefuiesc taximetrişti, sunt căutaţi de poliţie. Modul de operare este acelaşi, la fel şi zona de unde îşi aleg victimele.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constanţa a înregistrat patru plângeri din partea unor taximetrişti care îşi desfăşoară activitatea pe raza oraşului Constanţa.

Şoferii spun că trei indivizi i-au atacat şi le-au furat din maşină tablete, telefoane, bani sau alte obiecte din maşină care ar putea fi vândute. Atacurile s-au produs în ultimele zile, pe timpul nopţii. Se pare că cei trei indivizi acţionează în zona Bulevardului I.C.Brătianu - Poarta 2. Ei îşi aleg victimele dintre taximetriştii mai în vârstă, urcă în maşină, apoi, prin ameninţare, le sustrag bunurile.

Dispeceratul de taxi Constanţa le-a transmis tuturor şoferilor semnalmentele celor trei indivizi.

Poliţiştii constănţeni au demarat cercetări în acest caz pentru identificarea şi prinderea celor trei persoane acuzate că i-au atacat şi tâlhărit pe şoferii de taxi.

Pe aceeaşi temă:

Accident rutier în Portul Constanţa, în Dana 35. O femeie a murit

Femeie găsită spânzurată într-o clădire abandonată din Tabăra Năvodari

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: