Târgul de Crăciun din Piaţa Ovidiu se închide. Preţul ridicol pe care Primăria l-a cerut firmei care trebuia să amenajeze locul de distracţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de la Târgul de Crăciun FOTO Mariana Iancu
Imagine de la Târgul de Crăciun FOTO Mariana Iancu

Târgul de Crăciun al Constanţei, deschis la sfârşitul lunii noiembrie, se închide chiar înainte de sărbătorile de iarnă.

GALERIE FOTO

Organizatorii şi-au cerut scuze constănţenilor pe pagina de Facebook: „Noi -By The Sea Events- cerem scuze partenerilor, celor ce au fost implicaţi în acest proiect, celor ce ne-au acordat toată încrederea şi tuturor constănţenilor, pentru nerealizarea lucrurilor ce s-au dorit a fi realizate şi nu s-au putut realiza din motive independente de voinţa noastră, şi pentru această închidere prematură a evenimentului nostru.

Dorim să menţionăm că Evenimentul Christmas Market By The Sea nu a fost un eveniment marca Primăria Constanţa ci unul Privat, în care, Primăriei Constanţa i-a fost cerut doar sprijinul. Acest eveniment a fost realizat din dorinţa organizatorilor de a aduce oraşul Constanţa în rândul marilor oraşe ale României şi a funcţionat cu toate autorizaţiile la zi.”

Cotidianul Adevărul a relatat despre faptul că amenajările din zona istorică a oraşului nu seamănă nici pe departe cu un târg de Crăciun. Conform informaţiilor primite de la Primăria Constanţa, firma „By the Sea Events“ a depus la 12 noiembrie o solicitare având ca obiect organizarea Târgului de Crăciun Constanţa, iar Primăria a acceptat, emiţând acordul cu nr. 104.

Targ Crăciun Constanta FOTO MI

„Serviciul Autorizare Operatori Economici a eliberat pentru SC Tiberiu Consult SRL mai multe autorizaţii: autorizaţia 1267/ 2018 având ca obiect de activitate Târg cu desfăşurare de activităţi comerciale, inclusiv alimentaţie publică, pe o suprafaţă de 190 mp, taxa de ocupare pentru utilizare temporară a locurilor publice fiind în cuantum de 5 lei/ mp/zi; autorizaţia de funcţionare 1270/ 2018 având ca obiect de activitate Târg cu desfăşurare de activităţi comerciale, exclusiv alimentaţie publică, taxa de ocupare fiind de 3,5 lei/ mp/zi“, se arată în răspunsul primit de cotidianul Adevărul. 

Targ Crăciun Constanta FOTO MI
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite