Sute de câini au fost sterilizaţi la Mangalia, în luna august

Sute de câini au fost sterilizaţi la Mangalia, în luna august

Maidanezii trebuie sterilizaţi, nu omorâţi

Precum Constanţa, Mangalia avea nevoie de o astfel de campanie. În luna mai, mai mulţi câini au fost omorâţi prin otrăvire în staţiunea Saturn, iar agonia lor a fost surprinsă de camerele de filmat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primăria municipiului Mangalia în colaborare cu Organizaţiile Non-Guvernamentale Vier Pfoten şi Save the Dogs au desfăşurat pe parcursul lunii august mai multe campanii de sterilizare a animalelor cu şi fără stăpân, în special câini abandonaţi pe străzile oraşului.

În cadrul acestor campanii, specialiştii Vier Pfoten şi-au desfăşurat activitatea la Biobaza Mangalia, unde au sterilizat peste 300 de animale fără stăpân. Medicii de la Vier Pfoten se află la cea de-a doua acţiune desfăşurată anul acesta în Mangalia.

„Oferim gratuit câini drept tovarăşi de weekend!“

Între 8 august şi 1 septembrie, aceştia au deparazitat şi sterilizat un număr de 313 animale, dintre care 287 de câini şi 26 de pisici. Au fost tratate animale atât din oraş, dar şi din staţiunile Neptun, Saturn, Venus şi Olimp. Pe lângă animalele fără stăpân, au fost sterilizate şi câteva zeci de animale aduse de localnici la clinica situată la Biobaza Mangalia.

În aceeaşi perioadă au avut loc două campanii de sterilizare, organizate în colaborare cu asociaţia Save the Dogs. Pe durata acţiunii au fost deparazitate, vaccinate şi sterilizate aproximativ 130 de animale cu stăpân (câini şi pisici), de pe raza municipiului Mangalia.

Imagini şocante cu câinii ucişi la Saturn!

Campania Save the Dogs va continua în zilele de 20 şi 21 septembrie.

Precum Constanţa, Mangalia avea nevoie de o astfel de campanie. În luna mai, mai mulţi câini au fost omorâţi prin otrăvire în staţiunea Saturn, iar agonia lor a fost surprinsă de camerele de filmat.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările