Surorile lui Corneliu Coposu: „Seniorul politicii româneşti, adversarul deschis al FSN-FDSN-PDSR-PSD, se răsuceşte în mormânt!“

Surorile lui Corneliu Coposu: „Seniorul politicii româneşti, adversarul deschis al FSN-FDSN-PDSR-PSD, se răsuceşte în mormânt!“

Membri marcanţi ai PNŢ, pe vremea în care luptau împotriva comunismului Arhivă Fundaţia Corneliu Coposu

Fundaţia Corneliu Coposu a trimis un comunicat de presă în care condamnă modul în care Aurelian Pavelescu, actualul preşedinte al PNŢ a ales să se alieze cu PSD.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fundaţia Corneliu Coposu, din care fac parte cele două surori ale Seniorului, a trimis un comunicat de presă: 
 
„Am luat act cu stupoare şi cu indignare de declaraţiile conform cărora PNŢCD, partidul lui Iuliu Maniu, Ion Mihalache, Corneliu Coposu, Ion Diaconescu – pentru a aminti doar patru nume din lunga listă de politicieni excepţionali care au înfundat puşcăriile comuniste – ar fi semnat un protocol de colaborare cu PSD.
PSD este pentru noi, şi a fost tot timpul, continuatorul ideologic al PCR, chiar dacă a fost silit de istorie să se manifeste într-un sistem democratic, şi în orice caz continuatorul FSN, partidul-stat care a ajuns în 1990 la conducerea României printr-o cascadă de manipulări, îndreptate inclusiv şi în special împotriva PNŢCD şi a liderului său, Corneliu Coposu, despre care votanţii FSN au fost convinşi că mânca icre negre cu polonicul la Paris în anii în care, în realitate, se afla în închisoare pentru delictul de opinie, apoi în domiciliu forţat în pustietatea Bărăganului, apoi urmărit de Securitate pas cu pas, fără a ieşi vreodată din ţară înainte de 1990.
 
Niciodată mai mult ca în acest moment n-a fost mai valabilă o tristă vorbă românească: azi, Seniorul politicii româneşti, adversarul deschis al FSN-FDSN-PDSR-PSD, se răsuceşte în mormânt!
Indiferent cum a reuşit un impostor să pună mâna pe conducerea formală a partidului, el nu reprezintă spiritul creştin-democrat, nu-i reprezintă pe naţional-ţărăniştii din istorie şi de azi şi, nu în ultimul rând, nu reprezintă familia Coposu. 
 
Aşa-zisul protocol anunţat azi este lovit de nulitate în faţa istoriei, care nu va reţine numele celui care l-a semnat nici măcar la capitolul Curiozităţi“.
 
Bucureşti - 28 martie 2019
 
Rodica COPOSU - Preşedinte
Ion-Andrei Gherasim - Preşedinte executiv
Flavia Bălescu - Vicepreşedinte
Mihaela Dobrescu - Membru Consiliu Director
Tudor Dunca - membru
Costin Borc - membru
Tudor Călin Zarojanu -membru
 
Pe aceeaşi temă:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările