Stadionul „Flacăra“, cedat echipei Săgeata Năvodari pe cinci ani

Stadionul „Flacăra“, cedat echipei Săgeata Năvodari pe cinci ani

Poză oficială a echipei de fotbal FOTO Săgeata Năvodari

Stadionul „Flacăra“, ce cuprinde două terenuri de antrenament, a fost cedat pe o perioadă de cinci ani grupării sportive din Năvodari.

Ştiri pe aceeaşi temă

În ultima şedinţă de Consiliu Local, s-a aprobat darea în folosinţă, pe o perioadă de cinci ani, a terenului mic şi mare ale Stadionului ,,Flacăra” către Asociaţia „Fotbal Club Săgeata” Năvodari. Totodată, s-a votat şi bugetul acordat grupării sportive.

Următorul meci dintre Săgeata Năvodari – Steaua Bucureşti se va desfăşura pe stadionul Farul. Partida este programată pe 23 martie, de la ora 19.00.

Prezenţi la conferinţa de presă săptămânală, antrenorul Cătălin Anghel şi jucătorul Silviu Pană au admis că oaspeţii pornesc cu prima şansă, dar asta nu înseamnă că meciul este dinainte pierdut, se arată pe site-ul oficial al clubului.

Revenit după o suspendare, mijlocaşul Silviu Pană apreciază că doar printr-o organizare ireproşabilă echipa sa poate să dea o replică bună unui adversar evident mai valoros

În aceeaşi şedinţă, Consiliul Local a aprobat cheltuieli pentru conectarea blocurilor ANL la reţeaua de energie electrică.
De asemenea, malul lacului Taşaul urmează să fie inclus într-un program de ecologizare pentru care s-a depus deja un proiect.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările