Cum arată noul complex rezidenţial de lux al Simonei Halep. Campioana face reclamă afacerii sale din Mamaia Nord FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Constănţeanca Simona Halep a postat pe contul său oficial de Facebook imagini din complexul rezidenţial de lux de la malul Mării Negre.

Turiştii care nu mai suportă aglomeraţia din staţiunea Mamaia aleg Năvodariul, oraş turistic care s-a dezvoltat în ritm alert, sau sudul litoralului. Printre investiţiile noi din Năvodari se numără şi Lotus Studios, complex turistic care îi aparţine Simonei Halep. Investiţia, care face parte din Halep Group, este situată chiar pe strada Lotus, la o distanţă de doar 500 de metri de plaja Ammos. De afacerea Simonei Halep de pe litoral de ocupă fratele său, Nicolae Halep, care speră să revoluţioneze turismul pe timp de pandemie. 

Totul a început în 2017, când Simona Halep a deschis o cafenea în Constanţa, pe care a numit-o folosind iniţialele ei, SH. Un an mai târziu, Simona a anunţat că îşi va închide cafeneaua pentru a construi un hotel de tip boutique. Apoi, a început să investească în proiecte mai mari, în 2018, când a început construcţia blocului de apartamente din Năvodari. Nicolae Halep, fratele Simonei, spune că respectiva construcţie are 20 de apartamente foarte spaţiase, în suprafaţă utilă de 47 metri pătraţi, iar cu tot cu balcon suprafaţa unui apartament ajunge la 60 metri pătraţi. Fiecare apartament are un living, un dormitor şi o bucătărie complet echipată. Complexul de vacanţă are doar câteva de etaje înălţime, iar camerele sunt elegante, spaţioase şi în culori calde, marine. Spaţiile comune sunt din marmură

Marea deschidere, la 29 aprilie

Complexul de locuinţe va fi deschis din 29 aprilie, când apartamentele vor putea fi închiriate în regim hotelier. În prezent, spune Nicolae Halep, se lucrează la ultimele pregătiri, cum ar fi curăţenia şi igienizarea tuturor spaţiilor, mai ales că suntem în plină pandemie de conoravirus. Totodată, blocul cu apartamente va avea recepţie la parter, care va funcţiona în regim non-stop.

Preţurile de închiriere ale unui apartament variază, spune fratele sportivei, în funcţie de perioadă şi de zilele de vacanţă. Spre exemplu, o noapte de vacanţă în mini-vacanţa de 1 mai, costă între 700 – 800 de lei pe noapte. În vârf de sezon estival, preţurile cresc fiind cuprinse între 900 – 1.200 de lei pe noapte. Conform Booking.com, în ultimele 12 ore au fost deja rezervate 12 apartamente din studio.

Nu este prima investiţie a marii campioane în România. Simona Halep mai deţine proprietăţi în Braşov, şi Poiana Braşov. Pensiunea Drachenhaus a fost prima achiziţie, o unitate de patru stele situată în staţiunea de schi Poiana Braşov. Cu 24 de camere şi vedere la masivul Postavaru, pensiunea a fost o afacere bună pentru Simona. Ca parte a aceluiaşi pachet de 2 milioane de euro, Halep a cumpărat şi hotelul Drachenhaus din Braşov, în centrul istoric al oraşului.

 

„Statul român ar fi trebuit să-i acorde facilităţi“

Nicolae Bucovală, reprezentant al Asociaţiei Patronale Mamaia, şi prim-vicepresedinte al Federaţiei  Patronatelor din Turismul Românesc, spune că majoritatea structurilor de primire turistică de pe litoral sunt pregătite de 1 mai şi că noile investiţii, printre care şi blocul de locuinţe al Simonei Halep, nu fac decât să aducă valoare acestei zone. El spune că Simona Halep ar fi trebuit să fie ajutată de statul român şi să i se acorde anumite facilităţi, atâta vreme cât sportiva din Constanţa este un ambasador peste hotare al României, aşa cum, spune el, sunt şi Ilie Năstase, Ion Ţiriac sau Gheorghe Hagi.

El spune că Turismul a rămas pe ultima listă de priorităţi a Guvernului, reclamând faptul că fondurile n-au venit pentru a susţine această activitate atât de greu afectată de pandemie. „Cu toate acestea, noi ne pregătim pentru un nou sezon estival cu ajutorul angajaţilor, pe care i-am putut păstra. Ne-am mai gândit să aducem forţă de muncă din Sri Lanka, dar să vedem care sunt regulile în plină pandemie“, spune Nicolae Bucovală.

Investitorul din turism spune că românii îşi doresc foarte mult să evadeze la mare începând cu mini-vacanţa de 1 mai, aşa cum o arată gradul de închiriere a hotelurilor, pensiunilor şi caselor de vacanţă de pe litoral. Pentru că nici anul acesta debutul de sezon estival nu va fi marcat cu evenimente, dată fiind pandemia de coronavirus, plaja va fi principalul punct de atracţie. În cazul în care vremea nu o va permite, turiştii de primăvară vor putea merge la cluburile de fiţe din nordul staţiunii Mamaia, se vor putea plimba cu telegondola sau vizita muzee. Copiii se pot recrea la Delfinariu şi Acvariu. 

GALERIE FOTO 

Complex Studio Lotus Simona Halep

Pe aceeaşi temă: 

Halep: „Sunt mândră de meseria mea. Nu mi-a plăcut să câştig un titlu şi să nu fac nimic în următoarele luni“

Mesaj superb transmis de Darren Cahill după victoria Simonei Halep de la Dubai:  „Forţa şi caracterul tău au strălucit“

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite