Senatorul Liviu Tit Brăiloiu recidivează: i-a făcut „ciobani“ pe jurnalişti

Senatorul Liviu Tit Brăiloiu recidivează: i-a făcut „ciobani“ pe jurnalişti

Liviu Tit Brăiloiu

La sfârşitul şedinţei Comisiei de apărare din Senat, Liviu Tit Brăiloiu, ales al PSD, i-a făcut pe jurnaliştii prezenţi ciobani. Ulterior, aceştia au mers la senatorul PSD pentru a cere explicaţii pentru apelativul folosit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Senatorul de Constanţa a avut luni, 20 noiembrie, o ieşire nervoasă la adresa jurnaliştilor prezenţi în şedinţa Comisiei de apărare din Senat. Ulterior, reprezentanţii mass media i-au cerut explicaţii. Iată cum s-a derulat dialogul:
 
Reporter: De ce ne-aţi făcut ciobani?
Liviu Tit Brăiloiu: „Când călcaţi un om şi îl îmbrânciţi, vă cereţi scuze.
Reporter: Dumneavoastră vă cereţi scuze că ne-aţi jihnit? 
Liviu Tit Brăiloiu: Nu v-am jignit. 
Reporter: Ne-aţi făcut ciobani? E o comparaţie de bine?
Liviu Tit Brăiloiu: Meseria de cioban, da. E o meserie onorabilă. 
Reporter: Dacă un jurnalist vă jignea, cum reacţionaţi? 
Liviu Tit Brăiloiu: Păi m-aţi jignit destul“. 
 
Nu este prima dată când senatorul are un comportament nedemn. În februarie, Tit Liviu Brăiloiu a făcut un semn obscen în Parlament în timpul discursului preşedintelui Klaus Iohannis. Tot el l-a bruscat pe deputatul USR care filma grupul aleşilor PSD care au părăsit sala. Brăiloiu este iubitul consilierei judeţene PSD Sabrina Nedelcu de la Constanţa, cea care a insultat protestatarii numindu-i „putori”.
 
În ziua de 2 februarie, Sabrina Maria Nedelcu, consilier judeţean PSD de Constanţa, a postat pe contul ei de Facebook următoarea cugetare:
„Practic România nu este de acord ca, atunci când furi, să fii graţiat şi să poţi returna banii.
România vrea să plătească 2000 ron pe lună pentru acela care fură 20000 ron.
Da tare deştepţi sunteţi sclipitorilor!
Şi poate îmi spuneţi şi mie care este munca voastră şi cu cotizaţi voi la stat de vă duceţi de la 09 dimineaţa la proteste? Putorilor!”
Consiliera a şters postarea, văzând reacţiile care n-au încetat să apară pe contul ei, apoi şi-a suspendat contul. Protestatarii, mai ales cei de la Constanţa, au preluat apelativul, imprimându-l pe lozinci. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: