Scrisoare către Mădălina Manole, de la fanul ei cel mai mare: „Aş vrea să ştiu cum eşti, ce simţi“

Scrisoare către Mădălina Manole, de la fanul ei cel mai mare: „Aş vrea să ştiu cum eşti, ce simţi“

Mădălina şi Daniel Sursa foto Arhivă personală Daniel Gheorghe

Cel mai mare fan şi prieten al Mădălinei Manole a postat o scrisoare către idolul său, în aşteptarea zilei de 14 iulie, când artista s-a născut şi a dispărut dintre noi. Daniel Gheorghe, din Medgidia, comemorează trecerea a 6 ani de tristeţe, durere şi dor de Mădălina.

Ştiri pe aceeaşi temă

Iată rândurile transmise de Daniel Gheorghe, postate pe contul său de Facebook:

Scrisoare către Mădălina Manole…

6 ani de tristeţe, durere şi dor de Mădălina …

Mi-aş dori să pot schimba trecutul, să dau timpul înapoi.
Aş vrea să fie totul bine, să te văd din nou zâmbind.
Aş vrea să ştiu cum eşti, ce simţi.
Aş vrea să fie ca înainte, doar asta vreau, te rog eu, nu uita!
Aş vrea să mă chemi la spectacole, să te privesc, să te ascult şi să zâmbim mereu. Dar astea-s vise de ale mele, dar am să încerc să le realizez.
Am gânduri, dar tu eşti departe…
N-am să renunţ, chiar dacă e lung drumul, dar vocea ta îmi călăuzeşte paşii către tine…
Te cunosc de multă vreme, sau de puţină vreme? Mai contează oare?
Contează numai prietenia! Şi totuşi mi-ai oferit zâmbete, râsete, bucurie şi o nespusă onoare să mă număr printre prietenii tăi.
Nu aş vrea să crezi vreodată că am nevoie de un motiv anume să îţi arăt cât însemni pentru mine. Şi ştiu sigur că nu numai pentru mine. Ştiu sigur că ai reuşit să strângi în jurul tău oameni care stiu să te aprecieze, să te iubească.
Vei spune că nu dai nimic special. Ba da, pentru că nu puţini oameni ştiu să semene şi să crească aşa de frumos prietenia adevarată. De fapt, eşti primul OM care m-a învăţat să iert, să iubesc muzica.
Tu eşti lumina ochilor mei!
Viaţa mea e mai bogată pentru că te-am cunoscut, şi pot spune asta cu sinceritate. Şi sunt lucruri pe care m-ai învăţat, şi care nu se pot răsplăti cu altceva decât afecţiune şi recunoştinţă.
Şi sper ca măcar atât să mă învrednicesc să îţi ofer mereu...
Şi atâta vreme cât mă vei numi printre prietenii tăi, ştiu că nici timpul ce va trece de acum încolo nu va curge în zadar!

De aici de pe pământ, voi trimite „scrisori imaginare” către neant ştiind că „acolo” există cineva care nu va rămâne nepăsător, şi gândul acesta mă va umple de bucurie, de tristeţe, şi cu tăinuită grijă îmi voi ascunde marea de lacrimi…

Cu recunoştinţă,

Daniel GHEORGHE

4 iulie 2016

Deşi trăieşte la Medgidia, unde lucrează în Biroul de Comunicare al Primăriei Medgidia, Daniel Gheorghe merge săptămânal la mormântul Mădălinei Manole, la cimitirul din Ploieşti. Cântăreaţa s-a sinucis la 14 iulie 2010, chiar când trebuia să aniverseze împlinirea a 43 ani.

„În calitate de prieten apropiat al artistei, îmi exprim respectul şi dragostea celei care timp de 22 de ani mi-a fost prietenă de suflet. Sâmbătă, 9 iulie, voi pastra tradiţia de a merge la Ploieşti la mormântul prietenei dragi Mădălina Manole“, a precizat Daniel Gheorghe.

Sursa foto Daniel Gheorghe

Pe aceeaşi temă:

Scrisoarea emoţionantă a celui mai mare fan al Mădălinei Manole, la 5 ani de la moartea artistei: „Vreau să ştii că nu te-am uitat şi că mi-e dor!“

„Fată dragă, atâta vreme cât sunt aici, te voi păstra în suflet“ - scrisoare în neant de la cel mai înfocat admirator al Mădălinei Manole

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările