Scenaristul benzilor desenate cu Harap Alb vine la Constanţa. Marian Coman îşi lansează romanul-fantezie „Haiganu. Fluviul şoaptelor“

Scenaristul benzilor desenate cu Harap Alb vine la Constanţa. Marian Coman îşi lansează romanul-fantezie „Haiganu. Fluviul şoaptelor“

Marian Coman, autorul de succes originar din Mangalia Foto Adevărul

Autorii succesului de benzi desenate „Harap Alb“ lansează pe piaţă un roman fantasy 100% românesc. Cel care l-a scris, publicistul Marian Coman (originar din Mangalia), vine la Constanţa pentru prezentarea volumului său.

Ştiri pe aceeaşi temă

Editura HAC!BD face primul pas către piaţa de carte, după ce a readus şi a impus în România benzile desenate autohtone. Evenimentul este lansarea unui roman fantasy 100% românesc - „Haiganu. Fluviul Şoaptelor“, scris de Marian Coman, scenarist al benzilor desenate cu Harap Alb.

Romanul „Haiganu. Fluviul Soaptelor“ este ilustrat de graficianul Andrei Moldovan şi te poartă pe tărâmuri populate de magi şi de fiinţe groteşti, într-o alergare continuă pentru salvarea copilăriei şi a lumii întregi - o prezintă editorii.

Cartea a fost lansată sâmbătă, 21 noiembrie, la Târgul Gaudeamus, iar autorul Marian Coman a pornit într-un turneu de promovare a cărţii, turneu care include peste 20 de oraşe din România. Vineri, 18 decembrie, la ora 18, Marian Coman va fi prezent la Prăvălia cu cărţi din Constanţa, unde se întâlneşte cu fanii lumii BD şi nu numai.

Date şi localitati incluse în turneul de lansare sunt disponibile aici: https://www.facebook.com/events/954073081316737/

Pe aceeaşi temă: 

Scriitorul Marian Coman a lansat romanul „Haiganu. Fluviul Şoaptelor“, în cadrul Târgului de carte Gaudeamus

Harap Alb continuă – doi ani de apariţie neîntreruptă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările