Scandal la Valu lui Traian: Primarul Florin Mitroi și badigarzii săi, acuzați de un localnic că l-au bătut de l-au băgat în spital

Scandal la Valu lui Traian: Primarul Florin Mitroi și badigarzii săi, acuzați de un localnic că l-au bătut de l-au băgat în spital

Primarul Florin Mitroi

Primarul comunei constănțene Valu lui Traian, Florin Mitroi (PDL), este cercetat de Poliție la reclamația unui localnic. Edilul-șef este acuzat că, împreună cu badigarzii săi, a pătruns, vineri seara, în locuința unui consătean pe care l-au agresat fizic.

Ştiri pe aceeaşi temă

Update: Mihai Șolea, bărbatul care îl acuză pe primarul din Valu lui Traian a depus reclamație la Poliție. Florin Mitroi urmează să fie audiați de oamenii legii pentru a se stabili dacă cele reclamate de Șolea se confirmă.

Bărbatul agresat se numește Mihai Șolea și a povestit anchetatorilor că a dat împrumut nepotului primarului o sumă de bani pe care acesta n-a mai putut-o înapoia. Omul spune că primarul și cei doi bătăuși au intrat peste el în casă, unde a fost lovit cu pumnii și picioarele. Cea care a anunțat Poliția este o vecină de-a lui Șolea, care a auzit strigătele de ajutor ale acestuia.

Victima a suferit leziuni grave care au necesitat transportarea sa la Spitalul Clinic Județean de Urgențâ Constanța. Poliția a demarat deja ancheta în acest caz. Primarul Florin Mitroi nu a fost audiat încă, până la această oră însă polițiștii l-au chemat la audieri în cursul zilei de sâmbătă.

Oamenii legii au spus că nu pot pune sub învinuire pe nimeni, până la acest moment, din cauză că victima nu a depus încă plângere.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările