Scandal între turiști și angajații parcului de distracții din Satul de Vacanță. Un turist a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgență

Scandal între turiști și angajații parcului de distracții din Satul de Vacanță. Un turist a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgență

Un turist a fost internat în spital

O altercație între un grup de turiști și angajații unui parc de distracție din Satul de Vacanță s-a petrecut aseară, în jurul orei 22.00. Din cercetările poliției, cearta a pornit de la un montagne russe.

Ştiri pe aceeaşi temă

Scandalul a izbucnit când trei dintre turiști s-au așezat într-un montagne russe cu patru locuri. Cei doi angajați le-au atras atenția că mai e nevoie de încă o persoană a porni mașinăria, dar turiștii nu au fost de acord.

În timpul altercației, un turist a fost lovit cu un corp contondent, iar în urma loviturii a suferit un traumatism cranio-facial și unul toraco-abdominal, fiind transportat de urgență la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Totodată, unul dintre turiști a folosit un pistol cu bile pe care îl deținea legal, trăgând într-un angajat al parcului de distracției și lovindu-l în zona buzei.

Update ora 14.00
Niciunul dintre cei implicaţi în scandal nu s-a ales cu dosar penal. „Toţi cei implicaţi au fost audiaţi. Trei persoane au ajuns la spital în urma altercaţiei, însă numai una a rămas internată. Niciunul dintre cei imiplicaţi nu a depus reclamaţie însă facem în continuare cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj“, a declarat comisarul şef Costel Stamat, adjunctul comandantului Secţiei 2 Poliţie.


Ora 12.00: Doi dintre cei patru turiştii implicaţi în incidentul din Satul de Vacanţă sunt Mihai Toma (23 de ani) din Ploieşti şi Vicenţiu Gheorghe (35 de ani) din Braşov.  Angajaţii implicaţi în conflict se numesc Alexandru Dumitrov (29 de ani) şi Ştefan Moltoiu (21 de ani) din Fălticeni. Cazul este cercetat de poliţiştii Secţiei 2.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările