Scandal cu focuri de armă în Vama Veche VIDEO

Scandal cu focuri de armă în Vama Veche VIDEO

Angajatul terasei a vrut să-i sperie pe petrecăreţii care luaseră o bancă

Un echipaj de intervenţie al Grupării de Jandarmi Mobile Tomis a intervenit sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 5.00, pentru a potoli un scandal iscat între mai multe persoane, în Vama Veche. Unul dintre protagoniştii scandalului s-a folosit de arma pe care o avea şi a tras câteva focuri.

Conflictul se pornise pe faleza staţiunii Vama Veche. Jandarmii i-au somat pe protagoniştii scandalului, i-au legitimat şi i-au interogat. Au aflat că cearta a pornit între mai mulţi petrecăreţi şi un angajat de la o terasă, care s-a apărat folosind pistolul cu bile pe care îl avea. Scandalagii au vrut să ia o bancă de la terasă pentru a-i da foc să se încălzească, iar angajatul terasei nu le-a dat voie. Focurile au fost trase în plan vertical şi nu spre petrecăreţii certăreţi, aşa că nimeni nu a fost rănit. Un bărbat din Mangalia a fost condus totuşi la sediul Poliţiei Limanu pentru cercetări.

VEZI AICI VIDEO (Sursa: BMJ Tomis)

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările