Scandal în familia medicului care a murit într-un spital din Constanţa. Soţul vrea să o incinereze, mama vrea înmormântare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicul Loredana Chirchu foto: Facebook
Medicul Loredana Chirchu foto: Facebook

Loredana Chircu avea 38 de ani. După o noapte de gardă la un spital privat a fost găsită moartă. În timp ce soţul acesteai vrea să o incinereze, mama medicului se zbate ca fiica ei să fie înmormântată creştineşte.

Loredana Chircu (38 de ani) era medic specialist în medicină internă. Era medic în cadrul Spitalului Judeţean Constanţa, dar colabora şi cu alte spitale private din oraş.

Duminică, 25 aprilie, în jurul orei 11.00, a fost găsită fără sufleare într-o încăpere a Spitalului Heka.

După câteva zile de la acest tragic eveniment, în familia medicului a izbucnit scandalul între mama Loredanei şi soţul Acesteia. Motivul: incinerare sau înmormântare creştinească.

Mama medicului a declarat pentru Ziua de Constanţa că „a fost dorinţa fetei, exprimată pe patul de spital atunci când a suferit de COVID-19, de a fi înmormântată lângă tatăl ei”.

Mama medicului arată că fata ei „nu a făcut niciun pas spre a-şi lua zilele. Era de gardă. A vorbit cu mine la 7.30, era la hipermarket să-şi ia apă, apoi intra de gardă. I-am urat gardă uşoară. Am aflat a doua zi de la televizor că a decedat medicul de gardă. Este dureros. Sper să se facă dreptate. A fost un medic bun, toată lumea o laudă. Nu m-am gândit niciodată că la 38 de ani o să i să frângă aripile. Din cauza acestei boli (COVID-19 n.red.) a rămas cu sechele grave. Îşi administra antiinflamatorii, anticoagulante”, mai spune mama.

După moartea medicului Loredana Chircu, soţul acesteia a depus cadavrul la o capelă mortuară urmând ca acesta să fie incinerat. Doar că mama medicului a cerut Judecătoriei Constanţa să suspende procedura, ceea ce judecătorii au admis.

„Inima mea îmi spune că totuşi ea a fost maltratată. Ştiu că a avut mâna ruptă şi era pusă în bandaj. Nu ştiu (dacă a rupt-o el – n.r.), ştiu doar că are un certificat medico-legal. M-a protejat tot timpul, dar tot atunci fiica lor mi-a spus că tati e gelos”, a povestit Mărioara Paizan, mama medicului, citată de Libertatea.

Aceeaşi sursă arată că şi avocatul mamei medicului susţine că Loredana se gândea la divorţ. „Ce pot să spun este că pe mine personal m-a contactat de două ori pentru cerere de divorţ şi nu le-a dat finalitate. În momentul în care se ajunge la divorţ există mereu motive”, a declarat Georgeta Ibraimov.

În schimb, soţul Loredanei Chircu spune că incinerarea a fost dorinţa ei. „Loredana a trăit cu mine în ultimii 10 ani, nu cu mama ei. Eu şi copilul suntem familia Loredanei. Ştiu că este împotriva voinţei rudelor, dar în acest moment nu ei decid, eu decid, şi eu decid pe baza a ceea ce eu şi Loredana am discutat”, a declarat soţul, citat de Libertatea.

Citeşte şi:

Cine este medicul găsit mort într-un spital privat din Constanţa. Anchetatorii iau în calcul sinuciderea

Un cadru medical a fost găsit mort într-o încăpere a unui spital privat. Femeia avea 38 de ani

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite