România, campioană mondială la pescuit! Performanţa obţinută pe Lacul Corbu este o premieră!

România, campioană mondială la pescuit! Performanţa obţinută pe Lacul Corbu este o premieră!

Românii, cei mai buni din lume la pescuit crapi

Românii au reuşit să obţină titlul mondial la pescuit la crap! În competiţia organizată în premieră în ţara noastră, pe Lacul Corbu de lângă Năvodari, România s-a clasat pe locul I, câştigând pentru prima dată în istorie Campionatul Mondial la pescuitul la crap.

Ştiri pe aceeaşi temă

Campionatul Mondial s-a încheiat duminică, 30 septembrie, aducând României marea performanţă. În clasamentul general, România conduce cu 6 puncte, urmează Bulgaria cu 7 puncte şi Serbia – cu 9 puncte.

La individual, pe sectorul A, echipa României, formată din Ştefan Fâşie şi Felix Roman este de asemenea campioană mondială.

Acelaşi rezultat extraordinar l-a obţinut şi echipa de la sectorul C, Claudiu Lukacs şi Cătălin Ureche.

Lukacs a concurat rănit vineri la mână de coama unui crap. Pescarul a avut nevoie de intervenţia echipajului medical de pe ambulanţa SMURD, care i-a acordat îngrijirile şi a decis că poate continua concursul.

După ultima cântărire care a avut loc la ora 13.15, echipa României de pe standul B (Ionel Ghelase şi Valeriu Mărtoiu) a reuşit să o devanseze pe cea a Serbiei, aducând şi în clasamentul general titlul de campioni mondiali.

Podiumul este aşadar al Balcanilor. Pe locul 4 s-a clasat Portugalia, în timp ce cvadrupla campioană mondială Africa de Sud a obţinut abia locul 5.

Vedeţi clasamentul general pe site-urile www.worldcarp2012.com şi www.crapimari.ro.

Ambiţia unui milionar de Top Forbes: România găzduieşte, la Corbu, Campionatul Mondial de Pescuit la Crap!

Plaja Corbu, raiul pândit de investitori

Elvis Vigu este de neînvins la pescuit şalău

Pescuitul, pe cale să fie interzis în Delta Dunării
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările