Român omorât în Italia. Un trecător l-a găsit înjunghiat în spate

Român omorât în Italia. Un trecător l-a găsit înjunghiat în spate

Român omorat in Italia                                                   FOTO:  cronachefermane.it

Trupul românului a fost descoperit luni dimineaţa pe o stradă din Italia. Medicii sosiţi la faţa locului au constatat decesul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mihăiţă Radu (31 de ani) a fost găsit luni, 17 februarie, mort pe Via Pescolla din Porto Sant’Elpidio, localitate în care locuia de ceva vreme.

Trupul românului, originar din Constanţa, a fost găsit de un trecător, în iarbă, având mai multe plăgi înjunghiate în spate. Medicii sosiţi la faţa locului au constatat decesul.

Conform cronachefermane.it, carabinieri au început o anchetă în cazul acestei crime, luând în calcul posibilitatea ca omorul să fi fost săvârşit într-un alt loc, iar trupul să fi fost adus şi aruncat pe Via Pescolla.

De asemenea, poliţiştii vor examina toate imaginile de pe camerele de supraveghere din zona respectivă. Deocamdată sunt instalate baraje pe toate arterele provinciei Fermo.

Pe aceeaşi temă:

Coşmarul căpitanului român găsit cu 10 tone de haşiş la bord după ce marinarii l-au luat prizonier: „Am tăiat o sticlă de plastic în jumătate ca să am cum mânca“


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: