VIDEO „Revoluţia generaţiei noastre”. Protestatarii şi-au strigat nemulţumirile în faţa sediul PSD Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noi proteste au avut loc sâmbătă, 20 ianuarie, în faţa Prefecturii Constanţa. Oamenii sunt nemulţumiţi de schimbările pe care partidele de guvernământ intenţionează să le facă legilor justiţiei.

UPDATE ORA 20.00 Protestatarii şi-au strigat nemulţumirile în faţa sediului PSD Constanţa: „Vrem justiţie, nu corupţie”, „Dragnea şi ai lui, trădătorii neamului”. Un protestatar a fost imobilizat şi urcat în maşina jandarmeriei. Se pare că omul a forţat cordonul din faţa sediului PSD. Manifestanţii se întorc spre Prefectură unde protestul se va sfârşi.

UPDATE ORA 19.00 Cei peste 300 de oameni care s-au adunat în faţa Prefecturii Constanţa pleacă în marş pe principalele bulevarde ale oraşului, spre sediul PSD: 

UPDATE ORA 18.15 În faţa Prefecturii Constanţa s-au strâns câteva sute de persoane. Se scandează „PSD ciuma roşie“ şi „ALDE şi PSD aceeaşi mizerie“

Protestele, anunţate pe pagina de Facebook Rezistenţa Constanţa, vor începe la ora 18.00 pe platoul din faţa Prefecturii Constanţa.

„Strada este singura care ne păstrează pe traseul democratic al României, acest lucru este evident inclusiv pentru presa din străinătate (New York Times, Washington Post). Legile justiţiei au fost votate, ele ajung acum la preşedintele Klaus Ioannis, care le poate întoarce o singură dată înapoi.

Legile de modificare a codului penal urmează să fie votate.

Masacrarea Justiţiei de către PSD-ALDE, criticată de magistraţi, Departamentul de Stat, Comisia Europeană, este mai mult decât un atac la procedurile de drept şi la adresa luptei anticorupţie”, spun protestatarii.

Proteste la Constanţa. „DNA să vină să vă ia”


De asemenea, ei atrag atenţia că „pimele două luni din 2018 vor fi decisive pentru consolidarea democraţiei în România”.

Totodată, pe aceeaşi pagină, a fost lansat apelul ca manifestanţii să plece spre Bucureşti, acolo unde este anunţat un mare protest în această seară.

„Schimbarea începe cu noi şi nu se termina niciodată. E un drum lung, iar perseveranţa noastră în fata corupţiei le va da si celorlalţi încrederea si speranţa că puterea este de fapt în mâinile noastre”, se mai spune în apel.

protest constanta

Pe aceeaşi temă:

Protest şi în zilele de Crăciun. Una dintre manifestante şi-a serbat ziua de naştere în faţa Prefecturii. A împlinit 71 ani

Proteste de Sărbători faţă de modificările aduse în Parlament legilor Justiţiei: „Este mai mult decât un atac la adresa luptei anticorupţie“

 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite