FOTO Momente vesele şi triste la reuniunea USL. Ponta: „Cum să-ţi spun, Suleyman sau Nabucodonosor?“ Mazăre: „La anul o să fiu Ştefan cel Mare“

FOTO Momente vesele şi triste la reuniunea USL. Ponta: „Cum să-ţi spun, Suleyman sau Nabucodonosor?“ Mazăre: „La anul o să fiu Ştefan cel Mare“

Victor Ponta şi Radu Mazăre admirând manechinele primarului FOTO S. I.

Pentru că s-a dorit a fi o reuniune relaxată, în care să nu sară scântei, adunarea USL a fost marcată de glumele voluntare ale lui Victor Ponta, precum şi de glumele involuntare ale celor care au luat cuvântul. „Trebuie să fim pozitivi, să aducem optimism, speranţă“, a enunţat premierul României.

Ştiri pe aceeaşi temă

Chiar şi reproşurile au fost spuse pe ton atenuat, presărate printre multe mulţumiri, îmbrăţişări şi pupături pe ambii obraji. Cele mai grave aspecte reclamate de USL-işti au fost absenţa de la lucrări a parlamentarilor aflaţi la primul mandat, precum şi comunicarea deficientă dintre Executiv şi Legislativ. Ponta i-a avertizat pe chiulangii că îi va trece la independenţi sau, mai rău, îi trimite la PDL.

Gabriela Vrânceanu-Firea s-a remarcat prin propuneri care au fost temperate de Victor Ponta. La ideea lui Firea, după modelul femeilor liberale care s-au autointitulat „furnicuţe“, psd-istele ar trebui să fie „câini ciobăneşti carpatini“. „Lasă-le aşa cum sunt, că au câştigat până acum“, a întrerupt premierul momentul vesel.

Fosta realizatoare TV a recidivat, cu un discurs prelungit ca la Oscar, pe care Ponta a trebuit să îl oprească făcând semn de time-out: „Publicitate“.

Radu Mazăre a fost primit cu aplauze de colegele de partid, iar el, îmbrăcat mai fistichiu decât ele, le-a salutat trimiţându-le bezele.

„Acuma cum să-ţi spun: Suleyman, Nabucodonosor?“, l-a ironizat Ponta. Mazăre a ţinut-o pe-a lui: „Eu credeam că găsesc aici vreo petrecere. Ce să vă fac, dacă nu aţi venit săptămâna trecută, că vă urcam pe carul alegoric, la carnaval! Dar la anul, vă promit eu, vă duc prin cluburi şi mă îmbrac în Ştefan cel Mare“, a stârnit Mazăre hazul general.

Tot Radu Mazăre a venit la reuniunea de la Sala Sporturilor îmbrăcat în Che Guevara, cu escorta de manechine îmbrăcate de campanie, dar sumar. În spirit de frondă faţă de Crin Antonescu, despre care declarase că nu va ajunge preşedinte dacă impune legea declaraţiilor de avere, Mazăre s-a hlizit cu fetele tot timpul discursului acestuia de viitor preşedinte. Primarul Constanţei mai are un dinte împotriva şefului liberalilor: PNL îl ţine în şah cu preluarea Portului Constanţa.

Dar cea mai răsunătoare declaraţie a fost făcută de Crin Antonescu, care la reuniunea femeilor liberale a făcut o mărturisire-şoc: „Deseori îmi doresc să fiu femeie“. El şi-a explicat afirmaţia: „Nu sunt deloc feminist, detest feminismul, pentru că îmi pare că riscă să desfigureze femeia. Tot ce are mai preţios femeia face diferenţa în raport cu bărbatul. Deseori sunt invidios sau regret că nu sunt femeie“.

Vă mai recomandăm

FOTO Crin Antonescu în oraşul lui Traian Băsescu: „Voi fi preşedintele României“. Ce fel de conducător vrea să fie liberalul

Antonescu: "Nu vreau să fiu candidat. Vreau să fiu preşedintele României şi voi fi!"

Ponta: „La anul, ne batem cu faţa feminină a lui Băsescu, cu Elena Udrea“

 

Ecaterina Andronescu, Victor Ponta, Rovana Plumb FOTO S.I.

Imagini din aceeasi galerie
 • Ecaterina Andronescu, Victor Ponta, Rovana Plumb FOTO S.I.
 • Prezidiul PSD FOTO Sînziana Ionescu
 • Reuniunea grupurilor parlamentare USL FOTO Sînziana Ionescu
 • Prezidiul PSD FOTO Sînziana Ionescu
 • Liderii USL, la prezidiu FOTO Sînziana Ionescu
 • Prezidiul PSD, relaxat şi destins FOTO Sînziana Ionescu
 • Liderii USL FOTO Sînziana Ionescu
 • Manifestarea de la Sala Sporturilor din Constanţa FOTO S. I.
 • Radu Mazăre şi manechinele sale FOTO Sînziana Ionescu
 • Prezidiul USL FOTO Sînziana Ionescu
 • Radu Mazăre, în timpul discursului lui Crin Antonescu FOTO Sînziana Ionescu
 • Ponta şi Mazăre FOTO Sînziana Ionescu
 • Radu Mazăre trimite bezele admiratoarelor FOTO Sînziana Ionescu
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările